- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Момци , некој да даде портабл верзија на маја 2011 (ако има) Пак ја избришав - ПАК ми фали !
Имам линк од 2008 верзија..ако сакаш ќе ти пратам.Момци , некој да даде портабл верзија на маја 2011 (ако има) Пак ја избришав - ПАК ми фали !
Друже, оди сега, мислам дека фх3х им се потребни таленти од сите области. Мој другари сега се таму, учат mechmoving, matte painting.И ако што слушнав им требаат уште луѓе. Јас бев, ама многу слаба плата има и слабо да ти ја покачат, незнам за сега како е.Јас бев таму во Fx3x на интервју со Мишко цоекот е супер али немаше слободни места за 3D Работев во тв АБ Канал значи дизајнот цел им го работев јас работам adobe After Effects,Photoshop,3DsMax ,Flash ,Web-све и др.иначе одлично е за работа таму можеш да напредуеш супер мене ми понудија друг програм да учам тест период
али мене не ми треба тој луксуз хаха ми треба пари ко и на секој нели пракси 4 месеца и сл иначе одлично е одете ако сте во можност поззз
Можно е да се конвертира, на кој начин незнам но имам видено многу фајлови кои се презентирани во флеш а правени во макс.имам нешто да ве прашам за тие што работат макс и флеш
дали може макс фајл некако да се конвертира во флеш фајл
мислев да биде направена или ако може да биде рендирана али кога ќе ја конвертираш во флеш да можеш да ја правиш со action script од тоа да речеме да нашравиш некоја мини игричкаНе ве сфаќам баш ..сакаш 3Д рендерирана сцена и да имате некоја контрола на камера или било што со флеш или?
Со плата сеуште е истоДруже, оди сега, мислам дека фх3х им се потребни таленти од сите области. Мој другари сега се таму, учат mechmoving, matte painting.И ако што слушнав им требаат уште луѓе. Јас бев, ама многу слаба плата има и слабо да ти ја покачат, незнам за сега како е.
Какви чудни договори? И колку се платите таму? Јас сакам да идам кога ке завршам курс во Аксис.Со плата сеуште е исто
И јас бев на разговор и се тоа, ми понудија да работам mechmove, и roto, мегјутоа мали се парите а и не сум од ск така да ќе треба да се презживува од месец за месец, плус и некои чудни договории требаше да се потпишат, кои во моментов не ми одговараат за кариера.
Али сепак супер е ми се бендисува што фирма од мк вака напредува, и е супер место за учење.