Знаци за допадливост :)

Кога и се допаѓам на некоја она у све се сложува со мене, дури и кога намерно трескам глупости она ми вика дека сум у право цело време. Ако ми се пушта некоја у кафиќ/дискотека, ме тера да играм со неа. Некои се напиваат пред мене и после ми викаат ‘‘бакни ме, бакни ме‘‘ ама на куманвски.

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
женска нема во никој случај нема да ти кажи влице дека те сака или некој други глупости. чим то го прај, или сака да си игра со тебе (твоите чувства) или е пијана.
испробано на моја кожа ;)

Абе сега дали е пијана или не, не е битно.

Само тие знаци ги признавам, сакам да премине на главното а не да ми мота филмови, зошто имам многу филмови гледано.

Да ве прашам за ваше мислење(можда и малце офтопик ќе ојдам ама нема везе)
Aко некоја цура(која не ви е блиска) ви иде нон-стоп лајк на фејсбук - било да е на некој безвезален стаус, слика и тн,дали тоа некако значи дека и се свиѓате, или?
Значи не ми се ова дешава лично... него чисто онака ве прашувам за мислење(особено од женскиот пол)..

Aко некоја цура(која не ви е блиска) ви иде нон-стоп лајк на фејсбук - било да е на некој безвезален стаус, слика и тн,дали тоа некако значи дека и се свиѓате, или?
Значи не ми се ова дешава лично... него чисто онака ве прашувам за мислење(особено од женскиот пол)..

Не си оф-топик, скрос си на тема, добредојден си. :pipi:

НЕ!
Ја најмногу лајк имам ставено на другари. Единствениот кој некогаш многу одамна ми се свиѓаше нема добиено ниеден лајк од моја страна. Два пати му имав почнато муабет на чет (кој секако, беше во мој интерес) а и еднаш му пратив порака, затоа што имаше некоја повреда, долго се немавме видено, и решив да покажам малку емоции и да го прашам дали е добро.

Ништо повеќе.

Џејми зависи од чоек до чоек, треба да се сретниш во живо со личноста за да можиш да кажиш со сигурност.Ете вака е за Аурора, за друг можи поинаку е.
То шо сакам да кажам е дека, онлајн комуникацијата е шит за такви работи, можи сум олдскул ама не ми е ич природно.Ако ти е блиска личноста веројатно ја среќаваш, па пули прај...
Пиши ми на профил или порака ако сакаш некакви детали.

До скоро мислев дека секогаш сум во право и дека секогаш можам да проценам дали има заинтересираност или не. Но сепак секогаш постојат исклучоци, личност за која сум мислел дека дури и сум одбивен сакала да биде со мене. Во друг случај пак имало особа која по сите "дефиниции" делувала заинтересирано и тоа во доста голем временски период и повеќето обиди биле неуспешни. :) Ок, можеби па и има личности кои се заинтересирани ама во исто време и сакаат и не сакаат. Се на се правила нема.
Најпаметно е човек да проба па што биде нека биде. :wink:

Незнам ни дали некој може со зборови да ги опише тие знаци.Едноствано се чувствуваат,барем јас такви вибрации добивам :)

Па заинтересирана е за мене како личност приватен живот оно ово рилејшншип статус, се смее на секоја шега (мада да е глупа), ми вели дека сум бил симпатичен (fuckable)...

Незнам ни дали некој може со зборови да ги опише тие знаци.Едноствано се чувствуваат,барем јас такви вибрации добивам :)
Кратко и јасно... И без многу трте мрте... Како и во љубовта. Не постојат некои незнам си какви знаци за допадливост. Т.е. постојат дотолку што постојат и луѓе на планетава. Значи секоја личност различно се поставува кон другам + поставувањето е секогаш со секого друго.

Постојат и некои универзални, ти треба само контакт во живо со личноста, освен ако не му си нешто на баба Ванѓа.

Кратко и јасно... И без многу трте мрте... Како и во љубовта. Не постојат некои незнам си какви знаци за допадливост. Т.е. постојат дотолку што постојат и луѓе на планетава. Значи секоја личност различно се поставува кон другам + поставувањето е секогаш со секого друго.

Во основа секој покажува на некаков си ист начин склоност кон некого. Сега сето тоа зависи како че биди пренесено на другата страна. Како и да кажуваш, имаш некоја заедничка особина за сите типови искажувања. На крај краева сепак целта на сите различни начини е искажувањето на некаква си склоност кон некого, или ај да речам искажување љубоф :D

Едно време се лајкавме у живо, не на Фејсбук...-.-

Тоа значи дека и ти лајкаш луѓе по фејсбук кога лајкаш некого?

Не, туку дека се сменило нешто, а дали тоа се критериумите или времињата, не знам:

Ја најмногу лајк имам ставено на другари. Единствениот кој некогаш многу одамна ми се свиѓаше нема добиено ниеден лајк од моја страна. Два пати му имав почнато муабет на чет (кој секако, беше во мој интерес) а и еднаш му пратив порака, затоа што имаше некоја повреда, долго се немавме видено, и решив да покажам малку емоции и да го прашам дали е добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom