Знаци за допадливост :)

Noodle, batali ebopovikatelnosta!
Taa e ili kategoricka ili hipoteticka!

Kako hipoteticnosta na cestenjeto celo separe od dvajca moroni i kategoricnosta na laznosta na istiot toj iskaz!

Nego, da ti pustam po kelner pijacka za da mi dades skype? Msn ne koristam?!:pos2::back:

Ебоповикателност - кога е категоричка си горд на неа, кога е хипотетичка мислиш дека е у реду да ја немаш.

Msn-от ти е хипотетички затоа мислиш дека не го користиш, иначе го имаш. :wink:

Знаци.......не знам,некако почнуваат поинаку да се однесуваат,кретенски поинаку.Некако поинаку ме гледаат,тресат глупости почесто,такви работи.
Ова нормално се однесува на тие што ги познавам,непознат ако ги прави може да се случи да помислам дека нешто не е како што треба со него.

Не сум некој експерт за знаци и најчесто ги игнорирам.Ако некој стварно многу ми се допаѓа воопшто немам нерви за да чекам и да читам знаци,обично со два три муабети се трудам да ја забрзам постапката и да се реши случајот,да си знам на што сум.
Знаци се за некој што не е толку абдал како мене во нивното одгатнување и што има појаки нерви.

Жената која што сака да се приближи до мажот и која покажува знаци дека сака мажот да се заинтересира за неа (поради *која и да е причина* - може и само затоа што сака да си го нахрани своето его дека е посакувана), ќе се стисне до мажот и ќе ги протрие своите гради од него, т.е. ќе се почеша од него. Ако сака секс со него, ќе му се доближи до толку, за неговата рака да се најде меѓу нејзините нозе (збориме за ситуации во диско, кафич итн).

Во тие случаи, убедливо најлошото нешто што мажот може да го стори е да *не* реагира, поради срам или кој знае што. Бидејќи повреденото женско его отвора црна дупка во општествениот живот, во кој страдаат многу невини души.
Hell has no fury like a woman scorned - William Congreve

Сепак, ова не е 100% сигурно, зашто многу често е случај некоја друга жена тоа да го направи за својата другарка. Има случаи кога некоја попретприемна жена ќе наведе друга, поволуменозна, да го стори тоа, за мажот да се сврти во таа насока, т.е. да се насочи кон другарката, за попретприемната да го има соодветниот маж во своето поле на интерес.

:olee: за вас, жени, што секојдневно трпите толку голем притисок дали некој ви се допаѓа или не и што секој ден живеете на работ на нервен слом поради толку многу замарања за толкување на знаците на допадливост, кога најпросто е едноставно да побарате секс со соодветната (машка) личност и да дознаете.

Бидејќи ретко правам разлика помеѓу љубезно однесување и тие знаците за допадливост, не се трудам баш да тумачам нешто додека не ми е поконкретно плеснато во лице. Не ми се случило да се излажам ако претпоставам дека некому му се допаѓам, ама не ни преземам нешто само на мои претпоставки. Иако се најинтересни таквите моменти, секогаш ми се непријатни и полни со неизвесност.:toe:

Бидејќи ретко правам разлика помеѓу љубезно однесување и тие знаците за допадливост, не се трудам баш да тумачам нешто додека не ми е поконкретно плеснато во лице. Не ми се случило да се излажам ако претпоставам дека некому му се допаѓам, ама не ни преземам нешто само на мои претпоставки. Иако се најинтересни таквите моменти, секогаш ми се непријатни и полни со неизвесност.:toe:

Може твојот пост да си го земам како мое мислење? :smir:

Би мај гест:)

Бидејќи ретко правам разлика помеѓу љубезно однесување и тие знаците за допадливост, не се трудам баш да тумачам нешто додека не ми е поконкретно плеснато во лице. Не ми се случило да се излажам ако претпоставам дека некому му се допаѓам, ама не ни преземам нешто само на мои претпоставки. Иако се најинтересни таквите моменти, секогаш ми се непријатни и полни со неизвесност.
a050.gif

Леле, ќути! Ги мрзам тие моменти!
Сеа смешно ми изгледа, ама кога ќе ми текне на еден муабет од пред повеќе од една година, кој изгледаше вака, ми иде да се смеам на тоа колку сум била глупа:

јас: И што мислиш, колку е сигурно?
другарка: Пеер, по незнам кој пат, 99,7% ти е завршена работата!
јас: А тие, 0,3%? :(
другарка: Да беа и тие 0,3 проценти, ќе знаеше сигурно. И у тој случај, немаше да биде интересно.

Ја стварно, сакам кога е интересно, ама ништо не може да ме изнервира од ваква напната ситуација.

во вакви ситуации многу напнато се чувствувам:kesa:

Жената која што сака да се приближи до мажот и која покажува знаци дека сака мажот да се заинтересира за неа (поради *која и да е причина* - може и само затоа што сака да си го нахрани своето его дека е посакувана), ќе се стисне до мажот и ќе ги протрие своите гради од него, т.е. ќе се почеша од него. Ако сака секс со него, ќе му се доближи до толку, за неговата рака да се најде меѓу нејзините нозе (збориме за ситуации во диско, кафич итн).

Во тие случаи, убедливо најлошото нешто што мажот може да го стори е да *не* реагира, поради срам или кој знае што. Бидејќи повреденото женско его отвора црна дупка во општествениот живот, во кој страдаат многу невини души.
Hell has no fury like a woman scorned - William Congreve

Сепак, ова не е 100% сигурно, зашто многу често е случај некоја друга жена тоа да го направи за својата другарка. Има случаи кога некоја попретприемна жена ќе наведе друга, поволуменозна, да го стори тоа, за мажот да се сврти во таа насока, т.е. да се насочи кон другарката, за попретприемната да го има соодветниот маж во своето поле на интерес.

:olee: за вас, жени, што секојдневно трпите толку голем притисок дали некој ви се допаѓа или не и што секој ден живеете на работ на нервен слом поради толку многу замарања за толкување на знаците на допадливост, кога најпросто е едноставно да побарате секс со соодветната (машка) личност и да дознаете.

Кој ти го кажуваше ова драг мој колега? :icon_lol:
Исто и вториот болд ме интересира,ваква техника немам слушнато до сега,викаш едната го мава за другата да земе поен?:)

Џенцка кога ме сака ми вели те сакам/ми се допаѓаш/како си срцка итн , или искаш да ме стискаш?

Други знаци не признавам бидејќи нема.

Џенцка кога ме сака ми вели те сакам/ми се допаѓаш/како си срцка итн , или искаш да ме стискаш?

Други знаци не признавам бидејќи нема.

:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
женска нема во никој случај нема да ти кажи влице дека те сака или некој други глупости. чим то го прај, или сака да си игра со тебе (твоите чувства) или е пијана.
испробано на моја кожа ;)

Полека прва допадливост не мора да е зигмунд фројд факинг грејт секс јунификејшн.

ако збориме за онаа love допадливост
имам приметено те сослушува,не те прекинува и најчесто надополнува,настојува да се доближи до тебе,често косата си ја средува онака малце а и доаѓа до физички контакт т.е на пример додека двајцата се смеете се едноставно ќе ја стави раката врз вашио грб..онака па ќе ја тргне незабележително хаха...

А во диско на денсање-секаков контакт е дозволен:wink:

Чат пат се случува и стварно несакајќи ама и понекогаш "несакајќи".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom