Australlian Open 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за Цонга,како изигра на крајот феноменално...ама и се виде дека Џокович нема да може да ја игра неговата игра...полуфиналето ќе биде лудница...Цонга-Федерер...тоа ќе биде лудница :vozbud:

И ја го мразам Ноле немозам да го поднесам.
За Надал имам новости:) во Еспања е бил на скенирање и не е ништо сериозно. За повлекување од вчерашниот меч му дал некој знак Чичко Тони.
Така е Нолееее звер губи од Цонга:tapp:

Цонга како мерачки го плесна Воле :tv: а за Надал не е сериозно бе само колената му се партал :toe::salut:

Auuuu 23 Grend Slem polufinale vo niza ajde ajdeeee :) Katastrofalen pocetok na mecot no bitno e pocna da gresi i Davydenko inaku opasno ke bese, 13-0 vo gemovi niza t.e serija hmmmmm Master Federer :)) Klasika :))

Мојот надимак е Жо Вилфрид Цонга.

23 последователни полуфиналиња на гренд слем. Beat that. Честитки мајсторе, покажа дека не е непобедлив Давиденко, со Цонга очекувам рутински... :)

Федерер ѕвер го поболе Давиденко :) Со Цонга ќе биде многу интересно.

Интересно, имаше многу тенисери кои заработија повреди уште во првиот месец од годинава, дали долгата тениска сезона, на кои се почесто се жалат многумина, е причината?

Иако помина Цонга, мислам дека не е способен да се спротистави на играта на Федерер, не е тој еден од "тие" тенисери.

Мислам Мареј е единствениот останат што може да му се спротистави на Федерер, ако го помине Чичич, нормално. :)

Сепак останува да видиме.:)

Леле неможам да го поднесам Федерер,а само Ноле можеше да го победи.Кога му сврти на Цонга реков готово ама штета семповреди.Сега навивам за Чилиќ против Мареј па во финале ќе видиме.

Ууууууу јако ке биде финалето ако се паднат Педер(ер) и Мареј. И би сакал да земе Мареј зошто дечкото е греота нема Гренд Слем:smir::icon_lol:

Море, море.... ми се направи ќефот со победава на Цонга - штета што неможев да гледам да тибам и работата :uvo: занимлив тенис бил по коментариве ваши а и по информациите од медиумиве (ај, за финалето здравје во недела(мислам дека е)) !!! Мојот омилен играч ита кон првиот ГренСлем - му лежи едноставно овој турнир бе :wink:
следно==> Роџер држ се :nesum:

2010+Australian+Open+Day+10+XQPImgHpmgvl.jpg

2010+Australian+Open+Day+10+AR_it5CCjt0l.jpg

2010+Australian+Open+Day+10+VFGjuew3qK9l.jpg

2010+Australian+Open+Day+10+Bk3k9sZZvwYl.jpg

2010+Australian+Open+Day+10+NOigv9gNBN7l.jpg

2010+Australian+Open+Day+10+-KiDZ1amcF0l.jpg

2010+Australian+Open+Day+10+2-Lplt0c5nWl.jpg

2010+Australian+Open+Day+10+2GP3KNRxgvAl.jpg

:kesa:

Уф како ќе го сисне Цонга од Федерер. :)

2010+Australian+Open+Day+10+XQPImgHpmgvl.jpg

2010+Australian+Open+Day+10+2GP3KNRxgvAl.jpg

:kesa:

Уф како ќе го сисне Цонга од Федерер. :)

Абе сиснал не сиснал, Ноле го сисна ОД НЕГО.

Браво Цонга мајсторе. Цонга и Ли На ми га разубавија финишот на опенов, уште Серена да отпаднеше и Надал да не изгубеше топ :pos2:

Чилиќ го сакам у финале пошо и тој Мареј го мрзим исто колку и Ноле, добро не толку :icon_lol:

Како игра Чилич до сеа, алал да му е.:smir:

Ништо Чилиќ изгуби брејк и сега највероватно ќе биде 2-1 за Мареј.Не знам дали ќе има сили за да сврти и да одигра уште еден меч на 5 сетови.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom