Кога треба да се избегнува секс?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
pa .... koga bilo koj od dvajcata misli deka ne e podgotven za seks ... mnogu logicno

:oftopic: Нишо чудно некој да го пишал више... не знам... пошо нов сум (не у секс.. у форумов) :)

АЛИ НЕ ТРЕБА ДА СЕ ИЗБЕГНУВА СЕКС НИКОГАШ !!!!!

:oftopic: у случај никој да не го пишал више ова.... па добро бе? ја сум едини манијак на форумв? :)

како било ...само лошо да нема

Исклучиво во посериозни здравствени ситуации....на денешно време во трка со времето и обврските уште фали да се избегнува сексот:kez:

sagaqua напиша:
Исклучиво во посериозни здравствени ситуации....на денешно време во трка со времето и обврските уште фали да се избегнува сексот:kez:
Миљон зеленки би ти дал за овој пост.

И :oftopic: ако јас сум ти дечко (будали ми се девојките не ми даваат) :kez: :kez: :kez:

:sekss: Секс треба да избегнуваш ако си женско, а јас не сум барем еден од учесниците :) :) :)

nikogash

nekogas moze i toj kje vi pomogne protiv glavobolki... ahahahha

:sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss:

KoNtEjNeR напиша:
nikogash

nekogas moze i toj kje vi pomogne protiv glavobolki... ahahahha

:sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss:

Не се избегнува:star: ...и секогаш помага против главо- и други болки:kez:

Сагага, јур мај вуман, ју кил ми, ден ју брит тхе бретх оф лајф ин ми аген анд аген (колку ова на чириљиц лошо звучи).

Sagaqua, you're my woman, you kill me, than you breathe the breath of life in me, again and again!

Само кога мора....а немора никогаш...освен кога се во прашање сериони бољки...а ако ги нема...еври тајм еври деј...:sekss:

Spored mene nikogas...sekogas koga se ima prilika raboti na slucajot....barem dosega taka sum pravel....

sickboy напиша:
Spored mene nikogas...sekogas koga se ima prilika raboti na slucajot....barem dosega taka sum pravel....

:pishtoldz VIRGIN!!!! :pishtoldz

P.S. Koj raboti - raboti .... koj ne - zbori ...

Vnuce напиша:
:sekss: Секс треба да избегнуваш ако си женско, а јас не сум барем еден од учесниците :) :) :)
e ako bese taka da se izbegnuva sex ako si zensko mazite ce si ostanea so takvoto vrace

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom