Хехехе. Интересна тема. Вакво нешто ми се случи и на мене. Бев со(сега) бившата да го гледаме „2012“, но таа сакаше со нас да дојдат сетра и(која уште ја немав запознаено) и уште една нејзина другарка(која исто така не ја знаев). Така, пола саат пред претставата пред Рамстор стоевме јас и брат ми, ги чекавме дамите и си правевме муабет. Одеднаж пред нас застана такси и од него прва излезе бившата и веднаш ми рипна во прегратка и почнавме да се бакнуваме. За време на бакнежот очите ми беа затворени и кога ги отворив пред мене видов една ненормално убава девојка како стои до неа и како ми пружа рака да се поздрави. Се поздравив, ја прашав како се вика, и направив малку муабет. Се запознав и со другата девојка и потоа сите заедно се упативме кон киното. Го изгледавме филмот и потоа отидовме во дискотека. Таму, брат ми ја ќари сестра и, а јас и бившата останавме заедно. Остатокот од ноќта го поминав кај неа. Искрено, би лажел кога би рекол дека не дојдов во искушение да и се пуштам на сестра и и да ја изневерам. Но, не го направив тоа таа вечер...[/QUOTE]
Сакаш да кажеш си го направил тоа, ама откако раскинавте така??? или не бидна ниш, не ја ќари...