Сестрата на вашата девојка !

• Креатор на темата Креатор на темата ^HITMAN^
  • Време на започнување Време на започнување
H

^HITMAN^

Гостин
Значи вака. Имате девојка со која сте во донекаде стабилна и релативно долга врска. Но, нејзината сестра е доста позгодна, поубава и попровокативна од неа и приметувате дека е заинтересирана за вас. Што би направиле? Дали би спиеле со неа понесени од нагонот, би ја одбиле и би разговарале со неа и со девојка ви отворено или би ја игнорирале?

Сте имале ли вакво искуство до сега?

Ако девојката што ја имам ми е првично за секс и пополнување слободно време а воопшто не сум вљубен во неа се разбира дека и ќе промешам прсти со сестра и. Ама вака да имам долга врска полна со љубов и разбирање не би направил нешто такво, се разбира освен сестра ако не и е Кармен Електра.

Шпиуни сум меџу нама,нема да коментирам :pipi:

Мада шо нешто искоментираф ама избриша.Ај нема везе :smir:

Ууууу... некој има лоши мисли? Или водени соништа :) Како и да е, една народна вика свеска се плеска.

Он: ух, тешка ситуација дефинитивно. Јас би пробал сестрата да ја оставам надвор од целата игра. Ако веќе не сакаш ништо да имаш со девојката, скарајте се, и пробај си ја среќата кај сестра и по одредено време. Но, секогаш ќе постојат предрасуди од типот тој му е бивш на сестра ми, како ќе и кажам, како ќе кажам дома, бла бла бла...

ААуу опсно прашање, ако е појака и е заинтересирана ондак нема мажјак што би одбил, зар не :icon_bigg

Па ако веќе е заинтересирана за мене, зашо да не.
Sure. ѓѓ:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Значи вака. Имате девојка со која сте во донекаде стабилна и релативно долга врска. Но, нејзината сестра е доста позгодна, поубава и попровокативна од неа и приметувате дека е заинтересирана за вас. Што би направиле? Дали би спиеле со неа понесени од нагонот, би ја одбиле и би разговарале со неа и со девојка ви отворено или би ја игнорирале?

Те мести, будало. Сигурно и скриени камери има инсталирано наоколу. Пробај да ја пипнеш и ќе видиш што ќе те снајде.

па... ретко кој ке одбие... и ке остане со празни раце:vozbud::vozbud:

Те мести, будало. Сигурно и скриени камери има инсталирано наоколу. Пробај да ја пипнеш и ќе видиш што ќе те снајде.

:pos2::pos2::pos2:Фала за советот брат.:smir: Но, веќе расчистив со тоа, ми се деси пред 3 години. Темава ја отворив за да го видам јавното мислење, ме интересираше што другите би направиле во таква ситуација.

Ке и го треснам со засилка. Дури ке се потрудам да изнудам и една групна распаљотка со мајка и и девојка ми. :)

Spored mene ne treba niso da pravis, jbg demokratija. Poso ako pokazes interes za sestra i mozes da im gi narusis nivnite odnosi. A poso site pisuvaat, da i go ova ona, levo desno, zemete gledajte gi rabotite od drugata strana, kako ke im bide na niv i razmisluvajte realno, a ne samo so vasite "stojkovci"

Све у фамилија и пошироко треба да се пројде. Машко, женско, транс-гендер...ма све што оди и дише! Кад је бал, нек је маскенбал. Пошо најбитно е да се плеснеме - така рече Кидман у Очи ширум затворени.
*со интерпукциски знак за сарказам

And please do not forget... Save the planet, kill yourself.
**без интерпукциски знак за сарказам

Па доста честа ситуација, кога идеш со некоја другарките нејзини/сестра и почнуваат да те свиѓаат. Ова од тебе зависи мислам неможеме да ти дадеме некој добар совет зашто треба да процениш..ако решиш да правиш нешто со сестра и имаш ризик да ја изгубиш девојка ти и види pros and cons.

Процедурално: А баџанак имам во ситуацијава?
Многу битен момент за моето конечно решение!!!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom