Какви филмови гледате?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување

Кој жанр на филмови ви е омилен?

• Вкупно гласачи
    198
Сакам филм кој ќе ме натера да се задлабочам, да ме натера да размислувам, едвај да чекам да го видам крајот, а истовремено да ми е криво кога ќе заврши.
Сакам добар хорор (крвта да ми замрзне, да се укочам од сцените, срце да ми лупа забрзано), трилер (посебно поради неизвесноста) и добра комедија.
Најмногу ме нервираат научна фантастика филмовите, ни еден не сум гледала таков.

Хорор Мистерија Авантура дефинитивно најдобрите жарнови иако најчесто барам Психо-Хорори

FortunE напиша:
Најмногу ме нервираат научна фантастика филмовите, ни еден не сум гледала таков.

И мене така додека не пуштив срце да почнам да ги гледам, не сите нормално ... Гледај ги Стар Ворс за почеток (како најдобри за мене) па ќе те преслушам:kez:

Трилери...Но најмногу Научна фантастика и Авантури...инаку гледам се што е добро да се погледне ...

Сакам комедија и хорор. Луда комбинација :) Ама ај гласам за комедија. Посебно Џим Кери супер е!

Хорори обожавам, комедии, трилери, научна фантастика, авантури абе се:)

Комедија и хорор. Најмногу комедија , и најзабавно ми е, ама на пример не можев а да не го гледам прстенот. После 2 ноќи не спиев и на сите им го раскажував ама сега сваќам дека и не беше толку страшен ама Самара стварно беше супер лик.

Sakam da gledam komedija ama dobra,isto mnogu sakam dobar psiholoshki triler,sakam drami,horor i taka i taka, SF mnogu retko gledam, akcii sakam ama ne mnogu..Vo posledno vreme gledam poveke psiholoski trileri.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom