Кајгана миленичиња

• Креатор на темата Креатор на темата IsidoraD
  • Време на започнување Време на започнување
Имам куче Балканец старо 7 месеци..по темпераментно куче неам видено

Имам куче, ова ми е 4 куче. Уште кога сум се родил дома имале куче, па и натака до ден денес.

Prvo mi kupija papagal i mi umre sledniot den.Pa mi kupija use eden,toj mnogu gubre prael pa go dadoa.Pa cuvavme cincili,srcinja bea.Mnogu gi sakav.I tie gi prodadoa.Si zemav macka mi otide begalka,i use nekolku kucinja.So slednoto zivotince nejkam da pomislam so ke se sluci.

eee i jas sakam Tigar ama nema :):) a mnogu mi e film i eden den ke si kupam :) samo treba da otvori me kampanja zsh treba mnogu money :)

BoYd напиша:
Prvo mi kupija papagal i mi umre sledniot den.Pa mi kupija use eden,toj mnogu gubre prael pa go dadoa.Pa cuvavme cincili,srcinja bea.Mnogu gi sakav.I tie gi prodadoa.Si zemav macka mi otide begalka,i use nekolku kucinja.So slednoto zivotince nejkam da pomislam so ke se sluci.
епа, богами бате си накапал. :)

јас си имам едно куче, миник ( таканаречен ), го имам 5-6 години, и многу е интересен, поточно по цел ден лае. :)

имам боб теил...еве сликче од него...
Прегледај го приврзокот 884
овде е малечко..сеа таа црната дамка на окцето му ја нема...али сонце мое најубаво си е и си го сакам најмногу....патем томи се вика...

Немам :(
а многу сакам Куче по можност Хаски

:)))))))))))) Obozavam zivotni. Imam 2 papagalcinja, 1pudlica i 1labrador, sijamsko mace i toa, pa mislam deka e dosta. No mene nikogas ne mi e dosta duri gi sobiram od ulica, gi nosam doma, gi hranam i probuvam da gi zdomam ako ne povtorno gi vrakam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom