Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Подобро цела глава да трансплантирам . До сега сите ми паднале на карактер, не на лепота, да не кажам сурат.:vozbud:

Друже, ако си толку јак на карактер како што викаш тогаш нема потреба да се жалиш по форум дека ти паѓа косата и да се брзаш да се жениш така? :icon_lol: али денешниве пи*ки прво изглед гледаат...

Друже, ако си толку јак на карактер како што викаш тогаш нема потреба да се жалиш по форум дека ти паѓа косата и да се брзаш да се жениш така? :icon_lol: али денешниве пи*ки прво изглед гледаат...

Друже, не се жалам дека ми паѓа косата, само си пишав пост, во кој наведов каква е ситуацијата кај мене и дека се уште не се замарам многу со тоа. Не дека ми е сеедно, али што и да правам, не можам да го спречам паѓањето.
Многу сум јак на карактер, се шалам на своја сметка, дека треба цела глава да сменам, не сваќајте се буквално. Зарем помисли дека дека уште да се оженам, и да спречам опаѓање на коса ми останало во животов??

Во контекс на тоа што ме цитираше, ако е надвор од темата, да сите гледаат изглед, али се што треба е да изгледаш просечно во денешно време, другото се надополнува како со карактер, така кај некои и со кеш, за жал. Најдобрите девојки,а и кои се тие е дискутабилна тема, не се со најзгодните момци. Туку со тие на кои што малку повеќе им работи јазикот. Трета опција денес ти се парите.

Друже, не се жалам дека ми паѓа косата, само си пишав пост, во кој наведов каква е ситуацијата кај мене и дека се уште не се замарам многу со тоа. Не дека ми е сеедно, али што и да правам, не можам да го спречам паѓањето.
Многу сум јак на карактер, се шалам на своја сметка, дека треба цела глава да сменам, не сваќајте се буквално. Зарем помисли дека дека уште да се оженам, и да спречам опаѓање на коса ми останало во животов??

Во контекс на тоа што ме цитираше, ако е надвор од темата, да сите гледаат изглед, али се што треба е да изгледаш просечно во денешно време, другото се надополнува како со карактер, така кај некои и со кеш, за жал. Најдобрите девојки,а и кои се тие е дискутабилна тема, не се со најзгодните момци. Туку со тие на кои што малку повеќе им работи јазикот. Трета опција денес ти се парите.

2009-ferrari-f430-lg.jpeg

Земи вакво, денес ако имаш вакво и кеш изглеаш како со афро фризура :)

Дали некој ги има користено шампоните во форма на сапунче на Lush, поточно ова црвеното што е за поттикнување на раст и против опаѓање, ај нека сподели искуства. Јас во план сум да земам...

Здраво

Ме интересира ваше мислење за производите 101 Хаир и за третманите.
Гледам актуелни се со реклами и по фејсбук.
Дали некој од Вас ги има употребувано некои од производите што они ги нудат или пак третманите, ме интересира цената, ефектите и слични работи.
Колку што видов на форумот веќе некои членови имаат спомнато дека користат нешто од фирмата.

Благодарам

Пријателски совет....косата почна да ми паѓа на нецели 20 години....ама не чекав целосно да ми падне туку после година две почнав да се шишам 0.5 да речеме, не ептен нула....Имав страв на почеток да ама сега веќе не....повеќе женски фатив без коса отколку со коса....така да не се секирај и ќе се ожениш и ќе си бидеш со цврст карактер....паѓањето коса воопшто не е недостаток туку на еден начин и предност....бар јас тоа така си го сваќам на млади години го искусив и сега не ми е комплекс....нити па ќе ми биде во иднина :) генетски чим е не може да се промени никако така да заборави на трансплантации и срања, само прифати ја како една позитивна, за во иднина, промена :)

Има некој пробано некој третман или лосион .. бар да пробам да го стопирам паѓањето .. ако можам да ја стопирам на ова ниво ќе биде супер. ама не знам со што .. читам овде по постови и никаде да најдам конкретно решение. Добро би дошол бар мал совет од некој кој има пробано нешто .

Има некој пробано некој третман или лосион .. бар да пробам да го стопирам паѓањето .. ако можам да ја стопирам на ова ниво ќе биде супер. ама не знам со што .. читам овде по постови и никаде да најдам конкретно решение. Добро би дошол бар мал совет од некој кој има пробано нешто .

Во Соравиа доле ќе одиш има една фирма баш за тоа. Кај АМЦ е во истиот кат.

Здраво

Дали некој од Вас ги има употребувано некои од производите што они ги нудат или пак третманите, ме интересира цената, ефектите и слични работи.
Колку што видов на форумот веќе некои членови имаат спомнато дека користат нешто од фирмата.

Благодарам

Јас пред 1 месец почнав таму да одам.Ми го препорачаја овој серумов
NANOGEN_SERUM_VEGF_3_MONTHS_SUPPLY__82524_zoom.jpg

Јас зедов едно шишенце и е онолу 2000 денари.Некој резултат сега немам да ти кажам искрено ама и многу кратко време го користам.Појди на преглед види шо ќе ти кажат, па среќно(y)

Јас пред 1 месец почнав таму да одам.Ми го препорачаја овој серумов

Јас зедов едно шишенце и е онолу 2000 денари.Некој резултат сега немам да ти кажам искрено ама и многу кратко време го користам.Појди на преглед види шо ќе ти кажат, па среќно(y)

колку чини еден преглед?

Здраво

Благодарам

Јас пред некое време се заинтересирав за истите и ги исконтактирав во нивната фирма. Цената на еден производ беше 3500+ ден и терапијата со овие производи трае најмалку 6 месеци! Мислам дека се навистина ефикасни и помагаат, бидејќи како што читав и Њу Јорк Тајмс имаа пишувано за нив. но не ми одговараат на буџетот, така да...

Ја пребарав темава, но не го најдов одговорот што го барам.
Сајтов http://www.101hair.mk се спомнува неколку пати низ темава и јас случајно налетав на него. Дали некој -лично- има искуство со нив?

Кетоконазол шампон помага при паѓање на коса малце од малце или ништо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom