Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
не другар чисто сањ палметтото користам ништо друго , нема веќе чешање , погуста коса, кога ќе протресам со рака ретко да видам влакно што е најважно, чини 700 ден го имаш у Зегин , баш ја прашав и аптекаркава колку го земаат , она ми вика често го земале и задоволни биле машкиве. јас искраено сум задоволен премногу до сега.

не другар чисто сањ палметтото користам ништо друго , нема веќе чешање , погуста коса, кога ќе протресам со рака ретко да видам влакно што е најважно, чини 700 ден го имаш у Зегин , баш ја прашав и аптекаркава колку го земаат , она ми вика често го земале и задоволни биле машкиве. јас искраено сум задоволен премногу до сега.
И колку време ти трај едно паковање?

едно паковање месец и пол одприлика 100 капсули се али верувај многу помага ни шампони ни ласиони ништо друго само ова користам , задоволен сум сеа за сеа многу.

Дали го чисти и прфутот пошто викаш дека нема повеќе чешанје?

Nekoj na forumov sto koristi propercia pododolgo vreme da sporadi licno iskustvo.

EDNO EBANO CARE PROTIV CELAVOST NEMA ZASTO KAPENJETO NA KOSA KAKO I SE DRUGO E "POLITIKA" OD MOE ISKUSTVO, KOGA POCNA DA MI OPAGJA KOSATA PRESTANAV DA SE BANJAM SO SHAMPONI OD PRODAVNICA ZEMAV OD APTEKA IAKO I TIE NE SE BAS TOLKU EFIKASNI NO KODATA MI PRESTANA DA PAGJA

едно паковање месец и пол одприлика 100 капсули се али верувај многу помага ни шампони ни ласиони ништо друго само ова користам , задоволен сум сеа за сеа многу.

Може да ставиш слика од паковањето?

Приметив неодамна дека залистоциве отишле ептен далеку и мислам дали да идам на третман со дермаролер, тоа е како еден цилиндар со минијатурни иглички и се смета дека така ги отвора фоликулите од влакната и го стимулира растот на нови, уште немам зборено со дерматолог, дали некој од вас бил, или знае нешто повеќе?

Приметив неодамна дека залистоциве отишле ептен далеку и мислам дали да идам на третман со дермаролер, тоа е како еден цилиндар со минијатурни иглички и се смета дека така ги отвора фоликулите од влакната и го стимулира растот на нови, уште немам зборено со дерматолог, дали некој од вас бил, или знае нешто повеќе?

Имаше некој тука користеше ролер заедно со Пилфуд, демек повеќе примало влакното од стимулансот.

Мене ме интересира дали со дерморолерот може да ми се инфицира кожата на челото? Ипак тоа се иглички, пошто и онака се мачам со себороичниот дерматитис.

Јас го користам шампонот Алпецин Ц1, колку е ефикасен не знам, ама колку толку не паѓа косата :)

NOW-04748-2.jpg
eve za tie so baraa slika od pakuvanje

Да не биде сега дека драпам мадиња , ама да имаше ефект од ова апчињава,ампуливе и шампоните, до сега принцот Алберт од Монако ќе имаше афрофризура :rolleyes:
article-2010582-0CD68E7200000578-747_634x541.jpg

eve za tie so baraa slika od pakuvanje

Зошто препорачуваш суплементи за простата?

Инаку паѓањето на косата настанува поради многу различни фактори. Во некои случаи може да се успори, многу ретко може да се спречи.

Со одредени медикаменти и средства може да се предизвика делумно растење на косата кај некои поединци, но тоа ќе трае се додека се користат истите. Тоа значи дека штом се прекине паѓањето продолжува.

Најдобар лек за паѓањето на коса е ПРИФАЌАЊЕ. Овој лек е многу потежок за „дегустација“ кај жените, но се е во главата (не околу неа).

Да не биде сега дека драпам мадиња , ама да имаше ефект од ова апчињава,ампуливе и шампоните, до сега принцот Алберт од Монако ќе имаше афрофризура:rolleyes:

Форумов и темава мислам дека не е за такви типови како вас кој ги обесхрабуваат и депримираат лугето кој на секаков начин настојуваат, се информираат и сакаат да најдат решение против косопадот. Најдобро за оние кој не верувате дека има спас и решение против косопадот е да не коментирате на темата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom