Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Шо пари е тој Revita шампонот , кај можи да се најди и закачи едно сличе да го видам паковањето
images

kaj nas go nema mozes da go naracas od ebay.com go ima i vo bugarija ama ne moze po posta da se prati,takvi kozmeticki stvari ne mozelo po posta da se prakaat ne znam zosto...

Шо пари е тој Revita шампонот , кај можи да се најди и закачи едно сличе да го видам паковањето

Земи алпецин шампон како замена за овој пошто го нема во мк и ако неможеш да го набавиш.

јас користам alpecin c1, скоро потрошив една тубичка и не осетив никакво подобрување. Овај период е лош и многу ми опаѓа...кажете некој подобар шампон, што шампон е minoxidil и од каде можe да се набави?

јас користам alpecin c1, скоро потрошив една тубичка и не осетив никакво подобрување. Овај период е лош и многу ми опаѓа...кажете некој подобар шампон, што шампон е minoxidil и од каде можe да се набави?
Minoksidilot ne e sampon drugar, i oj sovet iznegnuvaj minoksidil, toa ti e cista hemija so milijarda losi sporedni efekti.
Drugo nesto, i najdobriot sampon da go koristis toj nema d ago spreci opaganjeto. Samponot nema takvo dejstvo, toj mzoe edinstveno d apomogne vo odrzuvanje na cist skalp, niso poveke. Ti treba nekoj seru, kocentriran tonik koj ke go ostavis na kzoa i ek dejstvuva dolgo vreme u skalpot, togas bi mzoel d aima nekakov efekt na sprecuvanje na opaganjeto.

• Ми се допаѓа
Reactions: b12
Minoksidilot ne e sampon drugar, i oj sovet iznegnuvaj minoksidil, toa ti e cista hemija so milijarda losi sporedni efekti.
Drugo nesto, i najdobriot sampon da go koristis toj nema d ago spreci opaganjeto. Samponot nema takvo dejstvo, toj mzoe edinstveno d apomogne vo odrzuvanje na cist skalp, niso poveke. Ti treba nekoj seru, kocentriran tonik koj ke go ostavis na kzoa i ek dejstvuva dolgo vreme u skalpot, togas bi mzoel d aima nekakov efekt na sprecuvanje na opaganjeto.
читај читај на крајот погрешно сфатив хехе...кажи ми што тоник е тоа, го има по апотеки

lezam i kucam i zatoa gresam pri kucanjeto:))))

tonici ima sekakvi, gledaj najdi nekoj efikasen, ama obicno tie se poskapicki:)))

izvini za losiot rakopis, eve se popraviv:)))

• Ми се допаѓа
Reactions: b12
Тетовирањето во тренд кај ќелавите мажи ?
Значи имам ретка коса, падна шо падна кога бев средно школо, и тоа е од тогаш си ја имам истата ретка коса со години, и многу тенко влакно имам, ми се мрси косата многу лесно и многу често, секој ден треба да ја мијам, на скалпот ако така се вика горниот дел на главата ми е најретка/најтенка, и се мислам да истетовирам некое влакно таму :D ? Што мислите? Имате некое искуство? Или совет? Поздрав.

Друже ништо не праиш од надвор површно на косата се додека не го инхибираш или намалиш нивото на ДХТ внатрешно т.е во крвта
ЗА Tutor земи пробај со saw palmetto мислам дека ќе имаш ефекти донекаде:) како што читав литература билкава го инхибира до 70% ДХТ

Тетовирањето во тренд кај ќелавите мажи ?
Значи имам ретка коса, падна шо падна кога бев средно школо, и тоа е од тогаш си ја имам истата ретка коса со години, и многу тенко влакно имам, ми се мрси косата многу лесно и многу често, секој ден треба да ја мијам, на скалпот ако така се вика горниот дел на главата ми е најретка/најтенка, и се мислам да истетовирам некое влакно таму :D ? Што мислите? Имате некое искуство? Или совет? Поздрав.

Ова и јас го гледав и се заинтересирав едно време, со оглед на тоа што и мене ми е доста ретка, а и ми стои кратко. Али и јас прашував по форуми не ми одговори никој.

Ова и јас го гледав и се заинтересирав едно време, со оглед на тоа што и мене ми е доста ретка, а и ми стои кратко. Али и јас прашував по форуми не ми одговори никој.
Нема одговор затоа што го нема испробано никој , барем не овде... инаку тетовирање како тетовирање , штознам што лошо би имало тука, лошо би било само кога би остарел и на главата имаш точки точки, незнам колку е сигурно да одстрануваш тетоважа на главата.. не верувам да е возможно.

Препорачајте некој шампон по аптекиве ако има,или нешто за мачкање на главата мора да пробам, овој период нешто по долга ми е косата и при миење гледам по некое влакно.

Препорачајте некој шампон по аптекиве ако има,или нешто за мачкање на главата мора да пробам, овој период нешто по долга ми е косата и при миење гледам по некое влакно.
BioKap ампули, а има и капсули за пиење, штета нема. Штом е по некое влакно немаш потреба од некои други посилни средства. Само, кога ќе се стават ампулите пази да ги ставиш само до линијата на косата зашто се со некој екстракт од коприва и се зацрвенува кожата и малце пече.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom