Сè за опаѓањето на косата - совети и искуства

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
BioKap ампули, а има и капсули за пиење, штета нема. Штом е по некое влакно немаш потреба од некои други посилни средства. Само, кога ќе се стават ампулите пази да ги ставиш само до линијата на косата зашто се со некој екстракт од коприва и се зацрвенува кожата и малце пече.

Значи ампули да земам биокап ? колку пари се тие и како одат во пакување по колку ? и како се користат ?

Значи ампули да земам биокап ? колку пари се тие и како одат во пакување по колку ? и како се користат ?
Мислам дека беа 12 ампули околу 1200-1500 денари, не се сеќавам точно. Зависи колку ти опаѓа косата, три пати неделно одат за одржување на густината.

Можеш и Мерз дражеи да земаш 500 денари имаш за цел месец по 2 на ден, насабајле и навечер.

На ова пресадувањево ти вадат од страна и ти ставаат на местата каде што е ретка? Или ставаат нови фоликули во зависност каква коса имаш?

Значи и у САНТЕ отвориле ваков центар за пресадување мило ми е што почнува да се развива медицинава у оваа бранша
дечково на 1:10 изгледа ко од мајка роден :)

Кој се надеваше до пред некоја година дека ќе почне да ми паѓа коса и мене. Имав јак корен си мислев.хаха

Ама ако мораше да проќелавам зс мораше да бидам како Зидан, не ми е јасно. На темево доста ми се проретчи косата, добро е што сум повисок па не се приметува толку.
Иначе ич не ми чуе барем за сега,не се замарам многу. Планирам да се скратам со машинка на кец, али па имам и доста бемки на главава, па ни тоа нема да ми личи. Проблеми, до гуша, уште тоа да го решам, плус да се оженам и најдам работа како што треба на коњ сум.

Подобро да бев како милено или латас во фризот, јас станав како артан груби. Пу јзк.

25 years old boy, just to mention.

Кој се надеваше до пред некоја година дека ќе почне да ми паѓа коса и мене. Имав јак корен си мислев.хаха

Ама ако мораше да проќелавам зс мораше да бидам како Зидан, не ми е јасно. На темево доста ми се проретчи косата, добро е што сум повисок па не се приметува толку.
Иначе ич не ми чуе барем за сега,не се замарам многу. Планирам да се скратам со машинка на кец, али па имам и доста бемки на главава, па ни тоа нема да ми личи. Проблеми, до гуша, уште тоа да го решам, плус да се оженам и најдам работа како што треба на коњ сум.

Подобро да бев како милено или латас во фризот, јас станав како артан груби. Пу јзк.

25 years old boy, just to mention.

друже мој најпријателски совет трансплантирај коса и немај гајле ќе е*еш после, и до 100 години не се брзај за женење млад си :) и мене ме пукаат исти бедови , ех на тие што не им паѓа косата благословени се

друже мој најпријателски совет трансплантирај коса и немај гајле ќе е*еш после, и до 100 години не се брзај за женење млад си :) и мене ме пукаат исти бедови , ех на тие што не им паѓа косата благословени се

Подобро цела глава да трансплантирам . До сега сите ми паднале на карактер, не на лепота, да не кажам сурат.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom