Дали забивате на кошот?

• Креатор на темата Креатор на темата InSuLaNeR
  • Време на започнување Време на започнување

Дали забивате на кошот?

• Да

Гласови: 72 35,8%
  • Не

Гласови: 129 64,2%

• Вкупно гласачи
    201
Како е можно некој со 170 да се забесат на кошот.
Јас еве имам 183-4 и го фаќам обрачот само со врвот на прстите а камоли да забијам.Или проблемот е во мене или не скокаме на кошови со различна висина.:pos2:

Како е можно некој со 170 да се забесат на кошот.
Јас еве имам 183-4 и го фаќам обрачот само со врвот на прстите а камоли да забијам.Или проблемот е во мене или не скокаме на кошови со различна висина.:pos2:
Епа можно е имаат голем одраз!!!:salut::salut:

Еве го македонскиот Мuggsy Bogues...:vozbud: Абе све куцачи до куцачи...:pos2:

Сакаш веруј сакаш не, твој проблем е... Имам другари повисоки од мене по 10-15цм па едвај го фаќат обрачот, а некој па нема скок ниту до таблата(Др.Кулен:pos2:). И не реков дека забивам на него, само стигам до обрачот... за да куцам ми требат уште цм..

Сакаш веруј сакаш не, твој проблем е... Имам другари повисоки од мене по 10-15цм па едвај го фаќат обрачот, а некој па нема скок ниту до таблата(Др.Кулен:pos2:). И не реков дека забивам на него, само стигам до обрачот... за да куцам ми требат уште цм..

Од утре со тебе се дружам. И јас можеби ке забијам некогаш(без некој да ме крева,скала,стол и слично :pos2: )

Дајте некое видео од вас па да видам како забивате!!!

Кога бев средно куцав и девојчињата од мојот клас викаа Waaaaau!

Забиваме ами како, висок 186 см а имам тренирано и атлетика скок во височина :je:

Сите оние кои мислат дека ќе успеат во нешто во МКД тоа е невозможно затоа подобро не трудете се ! МНОГУ СТЕ ГЛУПИ !! МНГОУ МНОГУ МНОГУ МОЖЕ И НАЈГЛУПИ !:tapp::tapp:

Навремето кога бев мал, а и кошот беше мал - од тие детските што се закачуваа на врата.

Со тек на времето пораснав а и кошот исто така паралелно и континуирано растеше само што јас очигледно сум бил 2 и кусур метри побавен со развојот.

Јас забивам ама после има последици не само кошот нов туку и цело игралиште
хахахахаахахахах:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom