Дали забивате на кошот?

• Креатор на темата Креатор на темата InSuLaNeR
  • Време на започнување Време на започнување

Дали забивате на кошот?

• Да

Гласови: 72 35,8%
  • Не

Гласови: 129 64,2%

• Вкупно гласачи
    201
Уште неколку сантими скок ми фалат па ќе можам да го забивам, али одамна не тренирам кошарка така да многу не се замарам... Иначе 170цм сум висок и без проблем го фаќам обрачот (може и да му се забесам :D) и топката со една рака.:toe:

Ја праев Air Alert III програмата пролетта, до деветта недела од петнаесет, не е теоретски можно ако не си професионалец да издржиш 15 недели. После недела пауза од вежбање после деветтата недела, го куцав со две раце, со една да не прам муабет. Со тек на време се губит скокот, ама со ракометарска уште го забивам.

Можеш некако да ми дадеш линк или било како да ја најдам програмата од AIR ALERT III ја имав едно време во ком. ми ја даде еден другар решен бев да почнам да работам по програмата и ми ЦРКНА компјутерот тогаш и неможам да ја најдам одтогаш xD фала ти однапред:smir::toe:

Ја имаш на претходните страни, побарај ја.

не забивам на кошот пошо одразот ми е -30 до -40 cm.
На времето се будалеевме клававме камења под кош, па скокавме од камен за да забиваме на кошот

абееее вие ремет си акнавте...да се обесам со раце за обрач ебагооо :))

абееее вие ремет си акнавте...да се обесам со раце за обрач ебагооо :))
Што мислиш ти тука нема лабаво со двете раце ја куцнеш и си го однесеш обрачот дома за сувенир!!:wink:

Според анкетава скоро секој втор македонец забива на кошот...
Ако ова е точно тогаш од следната година очекувајте NBA да се пресели кај нас и да добиеме тимови како Sveti Nikole LAKERS, Demir Hisar NORNETS, Konopiste TIMBERWOLVES...:pos2::pos2::pos2:

Ако ова е точно тогаш од следната година очекувајте NBA да се пресели кај нас и да добиеме тимови како Sveti Nikole LAKERS, Demir Hisar NORNETS, Konopiste TIMBERWOLVES...:pos2::pos2::pos2:
Хахахаха...можно е да се пресели от кај знаеш!!хахахахахахах

Па зашо да не бе има шо куцаат има луѓе зашо да не (иако јас не сум во тие :) !

Уште неколку сантими скок ми фалат па ќе можам да го забивам, али одамна не тренирам кошарка така да многу не се замарам... Иначе 170цм сум висок и без проблем го фаќам обрачот (може и да му се забесам :D) и топката со една рака.:toe:

Еве го македонскиот Мuggsy Bogues...:vozbud: Абе све куцачи до куцачи...:pos2:

Па зашо да не бе има шо куцаат има луѓе зашо да не (иако јас не сум во тие :) !

Абе има шо куцаат не реков не, али секој втор? Во просек секој 14-ти човек во светот може да ја забие топката во обрач, а дека ние сме најкошаркарска нација во светот, верувај дека сигурно не сме, поготово со разлика 14 пати повеќе од другите нации....:pos2::pos2:
90% лажат на анкетата.

Донекаде си во право али јас не лажам НЕ КУЦАМ гласав :) МОЖЕБИ И СТВАРНО КУЦАТ бе ама ти па шо мислиш они ако гласале дека куцааат стварно куцаат САМИТЕ СИ СЕ ЛАЖАт :)

За нас Македонците има исклучок бидејќи сме најдобри остај го ти просекот кај нас можда и секој втор забива!!:smir:

Оуууууу Јеааааххх... Шампионската екипа на ЛА Лејкерс се сели верувале или не во Свети Николе (иако по бојата на дресовите, поарно би било Свети Николе CELTICS) :pos:

Инаку и јас гласав дека не забивам (бидејќи е точно и нема потреба од лажење) :wink: но, ми фалат уште 5-6 сантиметри за да забијам (го фаќам обрачот) :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom