Дали забивате на кошот?

• Креатор на темата Креатор на темата InSuLaNeR
  • Време на започнување Време на започнување

Дали забивате на кошот?

• Да

Гласови: 72 35,8%
  • Не

Гласови: 129 64,2%

• Вкупно гласачи
    201
завршив со кошарката одамна инаку ќе трчав и ја ке купуев.
кога ке ми текне, мрзнам ко будала во салата(кај нас салите се поладни отколку стадионите) вежбам, се занесуам, ке стануам коби брајант.
море златни женски наместо да ги лажам колку е убав снегот :))
али ај други муабети се овоа :)

Хахаха лудак еј ... се испомомочав.....:pos2::pos2:

НУС и после одкако ги видиш резултатие уште продолжуваш со вежбање???

НУС и после одкако ги видиш резултатие уште продолжуваш со вежбање???
после тоа има advanced вежби некои 5-6 недели...ама тоа ако сакаш...а инаку за да одржиш добиен одраз треба да ги работиш вежбите од 5 или 6 недела не ми текнуа точно коа беше...значи Да,мора да се одржува одразот после тие 15 нед.

Значи после 15те недели одмараш па со Адванцед вежби а какви се тие вежби ??

И колку време ги работиш вежбите од 5 или 6 недела?

Од кога другарче проба, падна на земја и изгуби свест, никогаш нема веќе да закуцам :(

Од кога другарче проба, падна на земја и изгуби свест, никогаш нема веќе да закуцам :(
Истото му се случи и на еден мој другар тој само сакаше да го дофати обрачот ама неможеше па се задржа на мрежата ама мрежата се скина,падна и изгуби свест и сега јас му забранувам да скока по кошовите!!!!!:toe:

Значи после 15те недели одмараш па со Адванцед вежби а какви се тие вежби ??

И колку време ги работиш вежбите од 5 или 6 недела?
advanced незз дали моеш да ги најдеш во pdf на нет,ја ги видов во видеото со го имав за АА3...
инаку не сум сигурен али мислам дека не треба да престанеш со работење на 5-6 недела...на пр.во зима ако не тренираш,нема престанување,ама ако тренираш и работиш на нозе и одраз на тренинзи тогаш немора да се заебаваш со АА3 5-6 недела,одразот ќе си го одржуваш со тренинзите ти текнуа :)

advanced незз дали моеш да ги најдеш во pdf на нет,ја ги видов во видеото со го имав за АА3...
инаку не сум сигурен али мислам дека не треба да престанеш со работење на 5-6 недела...на пр.во зима ако не тренираш,нема престанување,ама ако тренираш и работиш на нозе и одраз на тренинзи тогаш немора да се заебаваш со АА3 5-6 недела,одразот ќе си го одржуваш со тренинзите ти текнуа :)

Ми текнува фала ти го имам АДВАНЦЕД во видеото на АА3 ! ! :wink:

иам 180 cm и го фаќам обрачот саално со прстите...али да се обесам до сеа не сум пробал...

иам 180 cm и го фаќам обрачот саално со прстите...али да се обесам до сеа не сум пробал...

Доколку во меѓувреме се обесиш да ти дам број од другар ми пошто во погребално работи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom