Дали забивате на кошот?

• Креатор на темата Креатор на темата InSuLaNeR
  • Време на започнување Време на започнување

Дали забивате на кошот?

• Да

Гласови: 72 35,8%
  • Не

Гласови: 129 64,2%

• Вкупно гласачи
    201
Eдно прашање до сите:Како да си го надградиш вертикалниот скок или да скокаш повисоко некој ако знае некој метод што го користел нека напише!! ФАЛА ОДНАПРЕД И ЗА ОДГОВОРИТЕ НА ТЕМАТА!!! позз
Ќе идеш на Битпазар и ќе земеш ортома и со неа ќе скокаш,ама нонстоп на прсти:
1 месец по еден саат дневно и после нозете ќе ти бидат ојачани и ќе скокаш повисоко!
он топик:
Да...ехе!

Па со висина 198,тежина 90 и скок 30-35 см,нормално е нели?

Ова ми беше сон и опсесија во средно додека бев :pos:
Правев мал милион различни вежби за одраз и слично, и најмногу успеав да стигнам да го фатам долниот дел од обрачот. Со оглед на тоа што сум 178 тоа е прилично фино...ама последиците од толку скокање што сега на 25 кленава ми се решото.
И не, не можам да забивам :(

Јас вчера си купив тегови и сега ги носам за да се навикнам на нив и така!!:smir:

Ќе идеш на Битпазар и ќе земеш ортома и со неа ќе скокаш,ама нонстоп на прсти:
1 месец по еден саат дневно и после нозете ќе ти бидат ојачани и ќе скокаш повисоко!
он топик:
Да...ехе!

баш вака!со скокање со јаже се постигнува саканиот одраз...остајте АА3 и тегови...ова е најприродното

А кажи ми ти НУС зашо се штетни АА3 и ТЕГОВИТЕ???

Колку шо знам со АА3 е баш добро и ефикасно така да.... ! !

НУС штетни се теговите за оние кои незнаат да ги користат за оние што знаат не се вчера баш зборувавме за тоа јас Dovicinski и еден друг наш другар кој изгледа незнае да ги користи теговите!!

Napreduvas napreduvas :D:D:pos2:
:haha::haha::haha:

Ја можам, со столче или ако е пониско стаен кошот.

И јас сум висок 180 кила, а тежок 80 сантима :vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Со две раце?:vozbud:
Инаку секако дека забивам на кош со 2 метра:haha::haha::haha::haha:

Како ќе знае да ги користи теговите кога ги купи и право оди на кошарка со нив.... Па не виде на тренингот ти.... Почнавме да трчиме истрча тој 2-3 круга и падна на земја.... ЕБАТЕ ТРОТОНОТ така ли се успева во нешто бе мајка му стара.... ! !:tapp:

Јас вчера си купив тегови и сега ги носам за да се навикнам на нив и така!!:smir:
со здравје да си ги користиш, и уште една "финта" насабајле кога стануваш од кревет, не рипај одма да се спремаш, ке се тегнеш ко ластико колку можеш повеќе.
преку ден додека одиш, гравитацијата те влече надолу, и ако се измериш пред да си легнеш ке бидеш висок (пример) 1.90 сабајле кога ке станеш, оти преку ноќта лежиш, не делувала на тебе гравитацијата ке бидеш висок 1.92.
научно ти е докажано ова на брејниак го даваа :))

А кажи ми ти НУС зашо се штетни АА3 и ТЕГОВИТЕ???

Колку шо знам со АА3 е баш добро и ефикасно така да.... ! !
ти пишав на профил.
голем процент од лугето во светов што ја работеле АА3 не се задоволни или поради нејзе се здобиле со тешки повреди и ги ебале колената,не ти викам дека сае ти ако почнеш,истово ке ти се случи...работете ја не ве терам да не ја работите,еве на пр.јас сум ОК а ги изработив сите 15нед.
ама како и да е НЕ ја работете со тегови!АА3+тегови не е баш на арно :)
прошетајте низ светскиве форуми сигурно ке се информирате мн.за АА3 па тогаш сами ке видите дали ке ја работите или не.ајт

Не ти викам јас АА3 + тегови туку само АА3... ! !

а и да те прашам нешо после 15те недели работа одмараш неколку дена .. И ПАК ПРОДОЛЖУВАШ?

со здравје да си ги користиш, и уште една "финта" насабајле кога стануваш од кревет, не рипај одма да се спремаш, ке се тегнеш ко ластико колку можеш повеќе.
преку ден додека одиш, гравитацијата те влече надолу, и ако се измериш пред да си легнеш ке бидеш висок (пример) 1.90 сабајле кога ке станеш, оти преку ноќта лежиш, не делувала на тебе гравитацијата ке бидеш висок 1.92.
Фала,да си купиш потешки!! се зезам!!:pos2:ФАЛА!!!

Он и така е БРИЦА па уште да расте :):):vozbud:

Фала,да си купиш потешки!! се зезам!!:pos2:ФАЛА!!!
завршив со кошарката одамна инаку ќе трчав и ја ке купуев.
кога ке ми текне, мрзнам ко будала во салата(кај нас салите се поладни отколку стадионите) вежбам, се занесуам, ке стануам коби брајант.
море златни женски наместо да ги лажам колку е убав снегот :))
али ај други муабети се овоа :)

Не ти викам јас АА3 + тегови туку само АА3... ! !

а и да те прашам нешо после 15те недели работа одмараш неколку дена .. И ПАК ПРОДОЛЖУВАШ?
само напоменав за теговите,не реков дека така ке ги праиш...

oдмараш недела дена па после се гледаат резултатите...
јас добив +5см одраз на тоа шо го имав и не вреди...цело лето го ебав за +5см

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom