Сакам фирмата да ми се вика „Шехерезад и Онур“

• Креатор на темата Креатор на темата marsovka
  • Време на започнување Време на започнување
како не ми текна порано :tapp: Али-Ќемал увоз-извоз :pos:
али-ќемал беее :pos: ко ана-марија, само малку почудно.... :pos:

Јас ќе си ја крстам фирмата старомодно!

Али Баба и 40 шехерезадни онури дооел

Баш чоџук шејтан Лоботоми хај-тек конспираси продакшн. актиен гешалт...

Треба да размислат што прават, оти ако Шехерезад и компанија дознаат дека некој полага право на нивните имиња, не е чудо да отвориме проблем и со Турција, па после и таму да мораат да го додадат зборот „Северна“... Шехерезад итн. :)

Република Шехерезадова Македонија, Република Македонија-Шехерезад:pos2:

А да почнат да ги крстат - "Јас сум сељак". ц ц ц. какви сељаци има во државава.

Аман бре аман :uvo::uvo: кокошките во двор ми се попаметни од лоботомираниов народ :uvo::uvo:

упс:wink:сум ја погрешил темата:kesa:

Не бе тамн си си!:pos2:

Pu pu od Seherezadava i Veliki Brat,zarazna rabota e...Dobro e sto ne se zaraziv:DTreba da se zabranat zo zakon vakvi raboti:SDo tolku e otidena rabotata sto i profesorite pocnaa da zboruvaat za niv na casovite(deteto na profesorkata po angliski,5-godisno devojcence sedelo do niedno vreme nokeska samo za da gleda Veliki Brat,malce von temeta,ali morav da spomnam:D)Kade ke ni otide mladinata:uvo::tapp::nesvest:

Не се нормални овие бе.
Јас одамна едни мачиња си ги крстив Ранду и Касандра. Ако имам нови годинава сигурно ќе бидат Шекерезад и Онур.
Ама фирмата така да ја крстам бе? Толку од креативноста на луѓето. Михрибан ДООЕЛ.

Не се нормални овие бе.
Јас одамна едни мачиња си ги крстив Ранду и Касандра. Ако имам нови годинава сигурно ќе бидат Шекерезад и Онур.
Ама фирмата така да ја крстам бе? Толку од креативноста на луѓето. Михрибан ДООЕЛ.

Провери во заводот за заштита на патенти? Да не те тужи некој после за крадење на бренд:pos:

Ееее колку биле понапред тие од под железничка.Тисуче години уназад ја преварија Шехерезад :baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom