Конвертори

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Ова не е баш конвентор ама ми треба програма за намалување на големина на мп3.
Некој линк? (ама програмата бесплатна да биде)

Имаш инсталирано NERO?

Оди во старт, влези во NERO фолдерот и одбери NERO Wave Editor. Таму отвори ја песната, намали квалитет, сечи ја, прави чуда......

Ова не е баш конвентор ама ми треба програма за намалување на големина на мп3.
Некој линк? (ама програмата бесплатна да биде)

Како што кажа -={K-O-R-U-N}=- можеш со Nero, а истото можеш да го направиш и со WMP. Не користам јас WMP незнам вака на памет да ти кажам точно кај беше таа опција. Прочепкај низ опциите ќе најдеш каде е тоа за намалување на квалитет.

Имаш инсталирано NERO?

Оди во старт, влези во NERO фолдерот и одбери NERO Wave Editor. Таму отвори ја песната, намали квалитет, сечи ја, прави чуда......

Како што кажа -={K-O-R-U-N}=- можеш со Nero, а истото можеш да го направиш и со WMP. Не користам јас WMP незнам вака на памет да ти кажам точно кај беше таа опција. Прочепкај низ опциите ќе најдеш каде е тоа за намалување на квалитет.
Ок.Ке прочепкам ке побарам и во двете. :smir:
Фала ви.

Фала ви.

Само да занеш дека кога ќе го смалиш квалитетот ... нема којзнае колку да ја намалиш и големината на песната, доколку сакаш да го извадиш максимумот нмалување на големината, ондак земи Sound Force и цепкај ја песната, отстрани некои делчиња... :)
Јас кога ставав песни у мобилен така правев, намалував квалитет на песната и ја цепкав (најчесто почетокот и крајот го отстранував).

Фала ви.

Ako sakas moze da probas i so Easy CD-DA Extractor(go imas po torrenti)..mozes da namaluvas kvalitet(kbit/s)..da prerabotuvas od wma u mp3 itn...i SkyDriver samo za inf dosta se namaluva i u golemina..pesna od 15mb so 320kbit/s stanuva 6mb so 128kbit/s..pozz

ima DIVX filmovi so prevod i sakam da gi stavam na dvd ama i prevod da ima zakacam kazete konvertor so ke mi vrsi rabota

ima DIVX filmovi so prevod i sakam da gi stavam na dvd ama i prevod da ima zakacam kazete konvertor so ke mi vrsi rabota

Стај ги филмот и преводот во еден фолдер, и филмот и преводот крсти ги исто, режај, пушти го цедето на DVD-Player што чита DivX

Ако сакаш од DivX да конвертираш во стандард DVD-VIDEO, земи Avi2DVD или XtoDVD конвертор

Стај ги филмот и преводот во еден фолдер, и филмот и преводот крсти ги исто, режај, пушти го цедето на DVD-Player што чита DivX

Ако сакаш од DivX да конвертираш во стандард DVD-VIDEO, земи Avi2DVD или XtoDVD конвертор

fala so AVI2 DVD zavrsif rabota

дали има некој конвертор од .mp3 во .midi да конвертира?
ај ако има некој нека пише.. :)
:helou:

Ај нека ми помогне некој !!! Сакам комплетен текст со слики од PDF. да го пребацам у Word....Помош ве молам итно е многу....Однапред благодарам !!!

Кој е добар а бесплатен конвертор што конвертира од DVD vo Dvix и каде може да се најде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom