Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.785
- Поени од реакции
- 52.786
Провери ПП и кажи што си направил ...
П.С. Ако не пасуваат наведи ја точно која верзија ја имаш.
фала
работеше тој третиот
а првите два за што се
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Провери ПП и кажи што си направил ...
П.С. Ако не пасуваат наведи ја точно која верзија ја имаш.
фала
работеше тој третиот
а првите два за што се
mi treba conventor za da mozam pesna od video format da ja napram vo mp3 kako sto e Total Video Converter..
Е ЛУГЕ ПОСТОИ ЛИ НЕКОЈ КОНВЕРТОР ШТО КОНВЕРТИРА FLASH VIDEO ВО MP3 ИЛИ БИЛО КАКОВ ВИДЕО ВОРМАТ ВО MP3 АЛИ МЕНЕ МИ ТРЕБА ИСКЛУЧИВО ОД FLASH VIDEO ВО МП3 AMA ЦЕЛОСЕН ДА БИДЕ ПРОГРАМОВ А НЕ НЕКОЈ ДЕМО ПО ПОЛА ПЕСНА МИ КОНВЕРТИРА
Е ЛУГЕ ПОСТОИ ЛИ НЕКОЈ КОНВЕРТОР ШТО КОНВЕРТИРА FLASH VIDEO ВО MP3 ИЛИ БИЛО КАКОВ ВИДЕО ВОРМАТ ВО MP3 АЛИ МЕНЕ МИ ТРЕБА ИСКЛУЧИВО ОД FLASH VIDEO ВО МП3 AMA ЦЕЛОСЕН ДА БИДЕ ПРОГРАМОВ А НЕ НЕКОЈ ДЕМО ПО ПОЛА ПЕСНА МИ КОНВЕРТИРА
sound forge:smir:ми треба конвертор кој мп3 песните ги смалува за да можеш да си ги ставиш на мобилен во помал формат, и да не се секираш....имаше еден, ама не знам како се вика...не знам дали беше тој посебен за нокиа или не...ако се посебни, ми треба за нокиа....
sound forge:smir:
таа е најдобра:smir:хммм...друго нешто...?
ми треба конвертор кој мп3 песните ги смалува за да можеш да си ги ставиш на мобилен во помал формат, и да не се секираш....имаше еден, ама не знам како се вика...не знам дали беше тој посебен за нокиа или не...ако се посебни, ми треба за нокиа....