Конвертори

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
фала
работеше тој третиот
а првите два за што се

Исто беа за ImToo PSP Video Conventer, али за различни верзии... затоа реков ако не ти пасуваат да ми кажеш точно која верзија ја имаш... али Ок е, сме завршиле работа :)

mi treba conventor za da mozam pesna od video format da ja napram vo mp3 kako sto e Total Video Converter..

super bese so total video converter ama prestana da rabotat i ja izbrisav..

Е ЛУГЕ ПОСТОИ ЛИ НЕКОЈ КОНВЕРТОР ШТО КОНВЕРТИРА FLASH VIDEO ВО MP3 ИЛИ БИЛО КАКОВ ВИДЕО ВОРМАТ ВО MP3 АЛИ МЕНЕ МИ ТРЕБА ИСКЛУЧИВО ОД FLASH VIDEO ВО МП3 AMA ЦЕЛОСЕН ДА БИДЕ ПРОГРАМОВ А НЕ НЕКОЈ ДЕМО ПО ПОЛА ПЕСНА МИ КОНВЕРТИРА

Е ЛУГЕ ПОСТОИ ЛИ НЕКОЈ КОНВЕРТОР ШТО КОНВЕРТИРА FLASH VIDEO ВО MP3 ИЛИ БИЛО КАКОВ ВИДЕО ВОРМАТ ВО MP3 АЛИ МЕНЕ МИ ТРЕБА ИСКЛУЧИВО ОД FLASH VIDEO ВО МП3 AMA ЦЕЛОСЕН ДА БИДЕ ПРОГРАМОВ А НЕ НЕКОЈ ДЕМО ПО ПОЛА ПЕСНА МИ КОНВЕРТИРА

Повели

Уклучи торент и побарај Total Video Converter. Ете ти цела верзија (:

ми треба конвертор кој мп3 песните ги смалува за да можеш да си ги ставиш на мобилен во помал формат, и да не се секираш....имаше еден, ама не знам како се вика...не знам дали беше тој посебен за нокиа или не...ако се посебни, ми треба за нокиа....

ми треба конвертор кој мп3 песните ги смалува за да можеш да си ги ставиш на мобилен во помал формат, и да не се секираш....имаше еден, ама не знам како се вика...не знам дали беше тој посебен за нокиа или не...ако се посебни, ми треба за нокиа....
sound forge:smir:

Во неро имаш таква опција со wave editor-ot

епа фала... едит: абе не таков конвертер, со кој ќе ги кратам песните, само рефрен да има или слично...туку со кој ќе ја намалувам големината на песната од 5мб на 1 или слично...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom