Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас студирам магистерски на ФЕИТ и цената изнесува 1800 евра за два семестри. Знам дека во споредба со другите факултети е скапо, но се одлучив за овој факултет, бидејќи:
1. Дипломата е светски призната и е во ранг на најуспешните факултети во светот;
2. Образованието е квалитетно.
Јас студирам магистерски на ФЕИТ и цената изнесува 1800 евра за два семестри. Знам дека во споредба со другите факултети е скапо, но се одлучив за овој факултет, бидејќи:
1. Дипломата е светски призната и е во ранг на најуспешните факултети во светот;
2. Образованието е квалитетно.
Многу рано гледам за нештовоСтудирам на додипломски, 3 годишни студии. Дали морам понатаму да продолжам 2 години, или може и 1 година?
Здраво! Ај малце помош! Сакам да прашам за втор циклус на студии, поточно за ,, Менаџмент на човечки ресурси во јавната администрација и социјалните дејности,, филозофски факултет! Дали некој студирал или негов пријател/познаник да сподели нешто ? Лесно, тешко, ова она?![]()
Имам другарка што завршува магистерски таму. Испитите ги полагаше како од шала со 10ки ама се жалеше дека немаат квалитетна литература, учеле од скрипти на српски и воопшто не беше задоволна од квалитетот на предавањата. Се нервираше дека воопшто ништо не научила, ќе добие само диполома и толку. Па ти види си, ако ти е за лесно да поминеш, оди. Ако сакаш нешто да научиш, барај си друго.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Имам другарка што завршува магистерски таму. Испитите ги полагаше како од шала со 10ки ама се жалеше дека немаат квалитетна литература, учеле од скрипти на српски и воопшто не беше задоволна од квалитетот на предавањата. Се нервираше дека воопшто ништо не научила, ќе добие само диполома и толку. Па ти види си, ако ти е за лесно да поминеш, оди. Ако сакаш нешто да научиш, барај си друго.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
И јас сум заинтересирана за истиот смер Менаџмент на човечки ресурси само на Економски факултет или евентуално БАС (Биснис Акад. Смилевски).
Дали некој знае да ми каже нешто повеќе? Како е на Економски во споредба на Филозофски?
Тенк ју ин адвенс![]()