Тоа сум јас - Реално шоу

• Креатор на темата Креатор на темата unique9
  • Време на започнување Време на започнување

unique9

Il Principe
Член од
23 октомври 2008
Мислења
75
Поени од реакции
2
Баш ми текна на ова,ама неможам преку гугл да најдам ни слики ни клипови ни нишо,ако има некој некое видео,слика или слично дај постирајте тука :smir:

Баш вчера со другар правевме муабет за шоуво. Каде каде беше подобро од Велики брат.

Одма карши катастар бе,на 5 метри

Ама последното,коа беа од цела СФРЈ ги префрлија негде на Водно мислам и не знаеше никој кај се,ама често можеа да се сретнат низ ГТЦ и околните кафичи :pos2:

и јас еднаш прашав ама во друга тема за ова шоу нешто ако може да се најде ама никој ништо не најди
а инаку баш интересно беше,кога ке ми текне за легендата драги шпага па потоа за таа една девојка мислам дека од штип беше кога со еден се смува во куќата па потоа добар беше и блажо од кавадарци итн
во секој случај многу интересно шоу
сакам пак да има:vozbud:

Па интересно беше..боље ние самите да си праиме ваков тип на емисии,а не да си тупиме мозок со Големиот брат! коа ќе ми текне само на вентилаторот на Драги шпага:pos2:,или па на караниците со мики(Слеш),и Адмир..какви диверзии се праеа..боље беше стварно!плус им викаа гости,нешо бар се дешаваше..

Да, да Тони Михајл0овски кога доаѓаше да играат долга магарица
:pos2::pos2::pos2::pos2: Легендарно шоу,за тоа вредеше да се плаќа МТВ порано,како и за СуперБинго и сл. работи:vozbud::vozbud:

Блажо бџата од кавадарци, со четка косата најшема беше :vozbud:

Еј стварно ова шоу...Далеку поинтересно од големиот брат ниедна сезона не испуштив.А и поубаво е кога си се само македонци.:helou:
едит! бев заљубена у тој типот од Кавадарци Блажо, еднаш кога го видов во Велес чак и му се убацив да се поздравам :kesa:

Не бе немаше такво шоу во Македонија, прашајте го Васко Ефтов ке ви каже дека Вики е првата у Македонија што била на такво шоу.

Му ебам куртонот ми шири тука срања некои, кај беше тогаш он да се буни против реалните шоуа кога пред зграда му беа.

ххахахах блажо беше ѕвер и плус свиреше во багаж пред тоа :)
а ова сега големиот брат е чисто срање :)

Ме присетивте и мене на шоуво закон беше :)
се сеќавам на Блажо и Драги шпага а и тој адмир......
интересно беше секоја вечер диверзии некои заебанции не како оние во ГБ
Во тоа сум јас уште Радиша им фалеше:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom