HBO Adria во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата sasko1411
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе вака не се наплаќа .Колку јас знам овој канал секаде е со доплата :uvo:

Провери ако не ми веруваш,пријателите што имаат БумТв ги гледаат каналите,а на групата на фејсбук истото го рекоа дека сега за сега не се наплатуваат.

vlatko100,

лупаш глупости односно вадиш цени од ракав. Во Хрватска ХБО пакетот на тамошната макс тв се движи од 40 до 60 куни (во зависност нели од избраниот пакет и на колку време се претплаќаш). Ако не веруваш слободно провери си ги цените на www.t-com.hr.

1 куна е околу 8 денари па сега пресметајте колку чини пакетот. Значи друг пат пази кога вадиш онака произволно цени од ракав 20, 30.. 1000 евра ебате.

Нормално ако сакаш дома да гледаш најбоље спортски, филмски, ХБО, ХД пакети... ќе си одвоиш севкупно една сума од околу 20-тина евра месечна претплата (значи зборам легално). Никој не бара и никад нема да добие за 5-6 евра да гледа најдобри канали/пакети, пак напоменувам легално.

епа јас спомнав најскапа варијанта зависи од пакетот кој не е повише од 5 канали
а збориме за 60 канали за тие пари

imas 60 kanali od koi polovinata se piratski i bez reguliran dogovor,ako mislis deka imaat dogovor so fox life,fox crime,tv 1000,viasat history,explorer,discovery....veruvaj mi se lazes,ako imaat dogovor kade im se prevodite na makedonski,sega koga vleze boom tv ke vidis kako poleka ovie kanali ke gi snema od kabelskite bidejki zakonski se obvrzani da gi emituvaat so makedonski titl a ne so srpski,hrvatski ili bugarski jazik ,taka sto ponudata na kabelskite ke se svede na edno 20 -30 kanali od tipot na dm sat,balkanika,planeta,hayat itn.:nenene:[/quote

извини другар сите овие канали што ги наброја имаат договор за реемитивање но немаат македонски превод бидејки немаше закон за да мора да имаат а сега има и мора да имаат и сега сакаш да кажеш дека и макс тв ги има на диво пуштено ни они немаа до сега превод??????????????

и уште нешто да да додадам имам чуство дека сите сакаат да за 5 евра да гледаат канали како што има на дрим бокс затоа е таквата реакција скапани кабелски или општо гледано никогаш задоволни

епа јас спомнав најскапа варијанта зависи од пакетот кој не е повише од 5 канали
а збориме за 60 канали за тие пари

imas 60 kanali od koi polovinata se piratski i bez reguliran dogovor,ako mislis deka imaat dogovor so fox life,fox crime,tv 1000,viasat history,explorer,discovery....veruvaj mi se lazes,ako imaat dogovor kade im se prevodite na makedonski,sega koga vleze boom tv ke vidis kako poleka ovie kanali ke gi snema od kabelskite bidejki zakonski se obvrzani da gi emituvaat so makedonski titl a ne so srpski,hrvatski ili bugarski jazik ,taka sto ponudata na kabelskite ke se svede na edno 20 -30 kanali od tipot na dm sat,balkanika,planeta,hayat itn.:nenene:[/quote

извини другар сите овие канали што ги наброја имаат договор за реемитивање но немаат македонски превод бидејки немаше закон за да мора да имаат а сега има и мора да имаат и сега сакаш да кажеш дека и макс тв ги има на диво пуштено ни они немаа до сега превод??????????????

и уште нешто да да додадам имам чуство дека сите сакаат да за 5 евра да гледаат канали како што има на дрим бокс затоа е таквата реакција скапани кабелски или општо гледано никогаш задоволни
Факт е дека мах тв сега за сега на диво ги пренесува одредени канали иначе за hbo i hbo comedy во Словениа во градот Копер на операторот T2 3 евра одат 2-та канала со доплата ама тоа е Словенија не е Македонија кај нас и 100 денари да е многу ке ни биде:D

Провери ако не ми веруваш,пријателите што имаат БумТв ги гледаат каналите,а на групата на фејсбук истото го рекоа дека сега за сега не се наплатуваат.
Тоа ти е на почеток до нова година после има секој месец претплата да плаќаме сите ако сакаме тој канал да го гледаме
Кој ти дава канал со филмови излезени пред една година и прикажани на телевизија и сето тоа во основниот пакет,НИКОЈ !!

Тоа ти е на почеток до нова година после има секој месец претплата да плаќаме сите ако сакаме тој канал да го гледаме
Кој ти дава канал со филмови излезени пред една година и прикажани на телевизија и сето тоа во основниот пакет,НИКОЈ !!
Веројатно до МАРТ ке биде бесплатно кој ти дава 4 месеци ај да видам мах тв дали ке даде вака ме интересира тие уште непуштени ке ги наплакаат лоповишта

МАКС ТВ одлична понуда ни даде :vozbud::vozbud::vozbud: 3 месеци бесплатно, а после тој рокот ако не го откажиш ќе ти се наплаќа редовна цена од 300 ден, а ако го откажиш нема да ги имаш тв каналите, значи само ќе си ги имаш овие три месеци после ако сакаш можеш да си продолжиш. Јас веќе активирав :vozbud:

16443_383243590223_225794690223_10324688_554823_n.jpg

3 месеци до кој датум тачно до 31 март 2010 година или до крајов на годинава 31??

Целосно македонски превод.
Се случува бум во однос на превод на вакви канали колку читам по форумите за сателитска тв, благодарејќи на соработка на T-Home(МаxTV),One( BoomTV) и Cabletel koј имаат постигнато согласност за плаќање на истите.

не е се на македонски има некои најави за филмови кои се со словеска синхронизација баш пред малку видов

3 месеци до кој датум тачно до 31 март 2010 година или до крајов на годинава 31??

Размисли малце како може да биде 3 месеци до крајот на годинава кога има само уште една недела?!?! :toe:

Нормално дека е до 21 март 2010 :smir:

Ќе се плаќа пакетот HBO /HBO COMEDY на boomtv,така пишале кога ги најавувале на facebook
Еве што пишале
Во моментот како премиум канали се најавуваат HBO и HBO Comedy. За останатите од основниот пакет нема да се доплаќа
еве ви линк ако не верувате прочитајте го истово пишано лично од ONE
http://www.facebook.com/topic.php?u...art=150&hash=1ac90f9c527692f8d2f40d8223176549
Не се радувајте предвреме,бесплатно само 3 месеци

Јас сега ги земав HBO и HBO Comedy дали порано давале волку серии зошто многу ги фалите погоре?

Конечно време беше
cty0I0gsnPLTdulPlH974n7aSq4I8CeuwwxmpNmTWmm4QGjKAwBeMSrPqyVCm1Vkag%3Dw300
HBO GO и во Македонија .Сега засега тестираат бесплатно без регистрација со неколку први епизоди од серии.
Наскоро целосно ќе ја пуштат
Ги прашав дали за HBO GO ќе се плаќа дополнително претплата пошо веќе имам HBO пакет на Макс тв ,тие ми одговорија вака​
Сè уште не е постигнат конкретен договор со операторите околу цената, но ако се водиме од другите земји каде услугата е веќе присутна, тогаш би требало да биде бесплатна во пакет со нашите канали. Штом ќе имаме точна информација, веднаш ќе ве известиме. Поздрав
На сајтот иако не може да се гледаат сеуште филмовите документарците и другите серии сепак може да се види што имаат во понуда и гледам малку е поразлична од онаа видеотека на Макс тв HBO OD ,ги имаше и Сопранови 4 сезони ставено :)

Се знае ли бројката на претплатници во Мах тв пакетот?

Јас го имам HBO пакетот на Макс Тв и ми го уклучија во пакетот интернет,телефон и тв без јас да сакам да се претплатам на HBO. Мислам дека така не се плаќа за HBO ,не сум проверил до сега во сметката дали стига како дополнителен пакет за плаќање.

Kako da se registriram mi vika da kontaktirash so tvojot operator..jas se imam pretplateno na total tv

Kako da se registriram mi vika da kontaktirash so tvojot operator..jas se imam pretplateno na total tv
На HBO GO ?

Јас сега проверив не е уште пуштена услугата ги нема операторите македонски,само еден стои VIP club кој нема врска со мобилниот оператор туку е ставен за да го тестираат самите вработени во HBO ,ова така ми го рекоа на фејсбук HBO Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom