HBO Adria во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата sasko1411
  • Време на започнување Време на започнување
Parametri:
Satelit: Amos 3
Frekvencija: 10806
Polarizacija: Horizontal
Symbol Rate: 27500
FEC: 5/6
Id: HBO Adria Macedonia
Kodiranje: Power VU

na makedonski jazik i slednive kanali:

E! Entertainment
-Discovery kanali

абе мене ме интересира дали ќе биде целосно на македонски или само преводот
дали најавните шпици за филмовите ќе бидат македонски или на српски????

Целосно македонски превод.
Се случува бум во однос на превод на вакви канали колку читам по форумите за сателитска тв, благодарејќи на соработка на T-Home(МаxTV),One( BoomTV) и Cabletel koј имаат постигнато согласност за плаќање на истите.

Целосно македонски превод.
Се случува бум во однос на превод на вакви канали колку читам по форумите за сателитска тв, благодарејќи на соработка на T-Home(МаxTV),One( BoomTV) и Cabletel koј имаат постигнато согласност за плаќање на истите.
и зборење на рекламите за филмовите??(ова да не веруваш како србиве и хрвативе да направат,ако направат секоја чест)

конечно и овој канал на македонски моло ми е што ќе го има и на макс тв

штета ќе се плаќа каналов на Макс тв ,а ја незнам зашто каналов да се плаќа бе ај да речеш одма да го даваат филмот нов премиерно ама го даваат после една година од кога цел свет веќе го изгледал
незнам мене ми нема логика тоа да се плаќа

штета ќе се плаќа каналов на Макс тв ,а ја незнам зашто каналов да се плаќа бе ај да речеш одма да го даваат филмот нов премиерно ама го даваат после една година од кога цел свет веќе го изгледал
незнам мене ми нема логика тоа да се плаќа

Ke odi i na Boom TV,Total TV i Cabletel http://www.mportal.com.hr/jumpto.asp?ref=news&cat=54&id=4251.

HBO и HBO Comedy се веќе пуштени на boomtv меѓутоа уште немаат слика и тон.Се надевам брзо ќе ги пуштат.

и слика кога ќе пуштат ќе се доплаќа со некоја цена :nesvest:

и слика кога ќе пуштат ќе се доплаќа со некоја цена :nesvest:

Не се доплаќаат,во основниот пакет се:wink:Инаку сите уживаат моментално во овие канали а содржините се 100% Македонски титлувани

Не се доплаќаат,во основниот пакет се:wink:Инаку сите уживаат моментално во овие канали а содржините се 100% Македонски титлувани

Како бе вака не се наплаќа .Колку јас знам овој канал секаде е со доплата :uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom