Еминем

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Еминем може беше еден од најдобрите ама сега покрај многу подобри рапери не го бива и нема да го бива.

Еминем може беше еден од најдобрите ама сега покрај многу подобри рапери не го бива и нема да го бива.
aј наброј ми ги тие "подобри" рапери... солџа бој... лил wayne?! :pop::pop: све е комерцијала... и еминем ојде со демото кај дре за да напрајт некој динар... ама тој све шо пееше вистина пееше... позз брат

Хехе, новиве рапери подобри од Еминем, не би рекол :)
И мене почна да ме нервира у последно време оти многу се лигавеше, поарно шо се пензионира.

Туку ако толку ви недостасува Eminem преслушајте го моментално мојот омилен МС, Termanlogy... the dude is crazy :) потесеќа на Еминем по малку.

Porano bev luda po nago ..Ali u posledno vreme ne tolku , ali seushte go poshtuvam ... II def zakon pesni ima :)

ааа за емчо неам зборови.. многу јак стил... опис на цел негов живот у песните... проблеми со фамилија ... песни посветени за хајли(черка му)... едноставно неам зборови... почнал типот од нула да неречам клошар и сеа незнае колку пари има(добро знае ве лажам) и това

Eminem e eden od najdobrite MC vo svetot ako ne i najdobar... 50 cent e brich pojma nema od rapot dr mu gi pishat tekstojte....btw slushnete go dissot od 50 do eminem i kazete dali e blagodaren ... oti da ne beshe Eminem sho vika walker girl toj kje beshe diler i narkoman....
peace out!:D

Направи добра пара и се повлече шо може да направи

Еминем е Геј :pos: пак се нарокал апчиња и мисли дека уште е 2004-05та така нешто и растура, фејќерчо!

Дали знаеш дека ако не беше еминем ни еден белец немаше да се осуди да прави рап музика(црнечка)лично познавам многу луге што почнале со рапот само и само заради него тој им беше идол и да беше геј немаше да има керка и жена хахаха сема ејјјјј

Има издадено нова песна,мислам дека беше во Октомври месец:I'm having a relapse...А и бтв,неговиот нов албум ќе излезе во следниве 4 месеци...

сега во моментов еминем има своја радио андерграунд хип-хоп станица во америка
и работи како продуцент скоро целото време
но се работи и на нов албум исто така :) наскоро ќе го видими Ем назад во играта :pipi:
едит : митеман - не јади го-на и не го набедуј еминем за пари зашто тој работи повеќе на андерграунд иако е познат низ целиот свет и има песни со најкомерцијализирани рапери сеуште си работи и во „подземјето“
позз

Си напраи паричка Еминем, сега шо сака може да праи, Чак Норис не му може ништо

Јас мислев дека се повлече за да биде со ќерка му, брат му и внука му али на едно место прочитав дека се враќа.

Новиот албум колку што знам се вика "Relapse".

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom