Когa ќе те жениме/мажиме?

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Нервира, мн нервира. Ама уште повеќе ме нервира она : "Те нема нигде изгледа си фатила дечко", "Ти мислиш да фатиш дечко или го чекаш принцот на бел коњ", "Време ти е више дечко да фатиш" ... аман више, кој немам дечко зашто немам дечко, кој имам дечко зашто имам дечко...ме умреа више...

За мажење мање-више, знам јас кога ќе си се мажам ама ова другово....:tapp:

ќе ме женат коа ќе ми дојде време...ама има па и друга работа...ќе се женам коа ќе најдам некоја мајка шо има ќерка за фрлање како за мене

Мене одамна ме исФрлија.. ќе ме земеш или сама да си дојдам? :pos2:

он:
Порано ко помала ме прашуваа „Ајде, кога ќе се мажиш, сите се омажија само ти остана“.. Викав „..луѓе полека вака ми е убаво има време кога ќе го перам пеглам и да трчкам по него..“ Сега се се` сведе на „..кога ќе те мажиме вака ќе на правиме, така ќе направиме..“ :)

Ова прашање најчесто попунуе празен простор.
Не значи ништо, најмалце некој сака да праи заеб со тоа.

Да се омажиш и не е некоја филозофија. Финтата е да останеш подолго време у оваа состојба.

dobredojde у клубот

веројатно затоа што те сметаат за неподобна

си знаеш како функционира нашево општество

same here ...
Damn!

That's because I'm black, right? :(

Јас се женам кога ќе најдам некоја згодна џенцка која ќе биде ќерка на некој нафтен олигарх.

Ако има џенцки од овој профил на форумов, заинтересирани нека ме контактираат на пп.

Има време за женење. Кога ке се почуствувам спремен за тоа тогаш здравје.. :pos2:

Ќе се женам коа ќе ми се одмили животот.:wub:

Колку е глупаво коа гледам како некои бракот го рачунаат ко демек се зацрнвиш, ти помина животот и сега почнува пеколот. Да, можеби би било така ако двајцата се премлади.
Бракот е една од најубавите работи, жално е ако го нема. Доаѓа период од животот каде треба да се направи тој чекор, инаку што понатаму? Цел живот вечен адолесцент?
Инаку, повеќе пати ми спомнале. И не се лутам, нормално е да спомнуваат, сигурно не за лошо. Али ќе видиме понатака, кога стварно ќе запнат. :icon_lol:

Ќе се женам коа ќе ми се одмили животот.:wub:

Не собравме доволно потписи за тебе бе? :uvo:

Колку е глупаво коа гледам како некои бракот го рачунаат ко демек се зацрнвиш, ти помина животот и сега почнува пеколот. Да, можеби би било така ако двајцата се премлади.
Бракот е една од најубавите работи, жално е ако го нема. Доаѓа период од животот каде треба да се направи тој чекор, инаку што понатаму? Цел живот вечен адолесцент?
Инаку, повеќе пати ми спомнале. И не се лутам, нормално е да спомнуваат, сигурно не за лошо. Али ќе видиме понатака, кога стварно ќе запнат. :icon_lol:

Би се сложил со се што кажа. Иако, не секој е спремен да го направи тој чекор, а форсирање од родители е доста језива ствар...

Па и интересно ми е дека им викам женската ме откачи а јас сум двојка ахахах па прво се шокираат не знаат што да прават па после следува кисела насмевка и никогаш повеќе не прашуваат и не ја отвараат таа тема

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom