Когa ќе те жениме/мажиме?

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Има еден мајтап низ Битола,е сеа не знам дали само во Битола вака се зафркаваат машките или и во другите градови.
Му викаат другарите на некој НЕЖЕНЕТ!!
Ајде БАТО шо чекаш жени се,да КЛЕЦНИМЕ и ние нешто:pos2::vozbud::vozbud:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
sala na strana mi se ide na svadba :) ajde zenete se mazete se hahahahaahahah

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ме нервираат и то како :uvo::uvo: глупи муабети, без врска. сега ај толку не ме замараат со такви глупости, демек поголем сум :pipi: ама порано лелејјј. никаде не одев кај чичковци, вујковци и сите остали што ме нервираа

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
ме нервираат и то како :uvo::uvo: глупи муабети, без врска. сега ај толку не ме замараат со такви глупости, демек поголем сум :pipi: ама порано лелејјј. никаде не одев кај чичковци, вујковци и сите остали што ме нервираа
Напрај уште некоја година па пак ќе почнат ќе видиш:)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Затоа не ме гледаат по слави, крштевки и погреби :baeh:

Иначе, ако некој ве праша, претпоставувам најдобар одговор на тоа е, “епа чика знаеш како иде, постарите први, чекам да те закопаме, па после ја ќе се женам, да не го кршам редот“. Али носење ладно оружје е препорачливо, само после ќе треба да се жените стварно. :(

П.с. Демнач, нема потреба да ми реплицираш на постов, океј е, озбилно, не се мучи. :helou:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Off- Viktor, ne si svesen kolku virgo intacta zvucis na Lj i S temi!

On- rekov, site si znaat, ne prasuvaat, ama kerkite ne gi nosat na gosti

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Мхм, невина сум. Никад не ме скинал никој. Како стоиш ти на тоа поле?

Не сериозно, да не сум офтопик, слатки се старите коа ќе го кажат тоа, знаеш дека се при крај... :)

I

InF3cTeD

Гостин
ќе ме женат коа ќе ми дојде време...ама има па и друга работа...ќе се женам коа ќе најдам некоја мајка шо има ќерка за фрлање како за мене :pos2:

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Дебилно е некој тоа да ти го спомнува од онака колку да се најде во муабет, ама на некои навистина не им текнува на тоа сами па мора да им се спомне. Ќе се научат некои цел живот тато носи, мама меси а не им текнува дека они треба да бидат тој тато или таа мама еден ден.
Глупава реченица, ама понекогаш треба да се искористи.

N

NeMiRnA

Гостин
I hated going to weddings. All the grandmas would poke me saying "You're next". They stopped that when i started doing it to them at funerals.

Мх...рано ми е...обратното ми го кажуваат!Не се лажи,учи,дипломирај,некои се па и поамбициозни,па ќе речат и магистрирај,уживај,па ако се најде некој фин после 26 година ќе те дадеме,као да они се прашуваат по таа тема...

M

marsovka

Гостин
^ Многу ќе ти дојде грабање.

он:
Темава ме натера да се преиспитам кога ме прашале такво нешто, и сфатив дека никој НЕ ме прашува. Srsly.
Now I'm worried.:nesum:
dobredojde у клубот

веројатно затоа што те сметаат за неподобна

си знаеш како функционира нашево општество

same here ...

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Кога ќе те мажиме? леле прашањево ми тапа како и она Дали имаш дечко? па ако им кажам немам, Па зашто немаш, сакаш да ти најдам? леле глупи луѓе!!!

ова народот или премногу досаден живот живеат и немаат шо да праваат или се премногу глупи штом со глупости се замараат!

како може јас да знам кога ќе се мажам во долга врска можеш да бидеш а да незнаш дали ќе се омажиш за дотичниот.
дали кога ги поставуваат овие прашањеа размислуваат колку се глупи? едноставно глупо звучи нема логика, а незнам и што очекува за одговор?

катстрофа!!!

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
:star: Морее децааа! Не туку го дрвете овде, оти кога ќе дојдете на нашето, ќе бидете бетер! Ај момите на една, а момчињата на друга страна :star: и секое тенџерче да си го најде своето капаче! Оти убаво е додека ве бираат и додека можете да бирате, после кога нема да ви рипка :star: ... интересот, ќе сакате... ама нема :star: Децаа!....
абе што сакав да кажам ќерата? ....:uvo:

Kajgana Shop

На врв Bottom