Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,
Под големи импресии сум, многу сум радосен не знам како да опишам..:vozbud::vozbud::vozbud:
Подетални информации вечер на полноќ.:smir:

Драга Кајгана

Лелеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее ми иде да го задавам еден член од форумов! Нека иде у П.М!!!!!!!!!!!!!! Што не е во ред со него?:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:
И така се изнервирав бе од дебилот!

Хех кајги колку ме мрази една форумџикаааааааааа :vozbud:

Кајгана
Денов на школо почна супер ама после тоа проблем:toe:
Продадените души од класот отишле кај директорката се жалеле абе трагедии:uvo: кога ќе направи лошо пуковник одма се жалат бе а кога се зафркаваме на час правиме глупости е тогаш не одат копилиња бе :tapp: таа па директорката сака да се ослободи од ичо ама не верувам дека ќе може:wink: и така кајги по сите срања со продадените души од класот кои гледаат само за себе и сакаат да му умре козата на комшијата си отидовме дома со цели 5 часа:pipi: бев до кладилница после тоа билтенчињата пак бесплатни:helou: си купив пици јадев дома.......и после тоа отидов да трчам не заспав денеска :) и така кајги:toe: вечер со браќата МРКО спремаме некоја акција ќе видиме шо ќе биде :kesa: утре пак со куните играме и така
поздрав:tv:

Драга Шенка,

Intro:
Ми правиш скандали, пак праќаш сигнали... Се`мое ти фали, фак ју бејбе веќе ништо не ти пали...:pipi:
Chorus:
Зградата на Собранието не е помпезна како што очекував дека ќе биде. Седнав на местото на Грујо, во прв ред и богами - нема лош поглед:)). Жими таа салата со кристалните лустери што им чини...Пишувам цел ден вести. Освен последниве три саати кои ги отспав од умор. Не дека се малку... Вечер на R`n`b:vozbud:! Дознав дека имам пропусница за Таксират. :zver:

Интересна неделава, нови ликови што ќе ти го пореметат функционирањето и ќе те поттикнат на драстични промени. Фала ти Господе!

Анано
Денес сум полна со нови откритија.Се осеќам како Јуриј Гагарин.
Трошам пари на книги.Многу.Пред банкрот сум.
И читам.Морав.Веќе не можев да читам за гребени, рабови, засеци,израстоци, џумки и слични ствари.Овој месец немаме ич интересни предмети.Ти се молам,учам за шамани и надрилекари:tapp:
А биофизика е :nesvest:!!!
Ај ке помине,ке се натерам да учам некако.
Другоооо...па не знам.
А да!Сакам да ја искористам оваа прилика за да ја поздравам мојата омилена колешка која ке се откаже од мене оти го немам гледано Ice age.
Исто сакам да ја поздравам втората моја омилена колешка со песната:Некој ке седи во Скопјеее а некој дома пред компјутееер.
Сакам да ги поздравам шиткачите, ке виат они убао:pishtoldz
И last but not least сакам да ги поздравам Мартин, Драган,Тони, Антонио Бандерас и таксистот:back:

Heii

I iz no fun aneemore...no fair...meh wants 2 b fun agaen!
any1 who reedz thez pliz pm me weeth some fun advices!

Слабо секс а? веѓи1 Џабе ти е, откривам шифри ок.

Иначе јас топ. Факултет, дома, напоље до центар, прошетка со малото па накај дома со последна 5ка. Перфектно ок. Нервози нула ок. Читам книга ок!!!!

Иначе на Економски имаат јак сендвич со геј име - "Фантазија".

Ај чао1

и ете пак драга кајгано мене ми смрдат чорапите ама ми е мака да ги сменам оти ме има фатено период на неверојатно голема мрза и то:toe:

п.с.ова е само еден бесмислен пост..онака колку да се продолжи муабетот:wink:
поздрав:salut:

Драга кајгана фатив на спортска добра пара и сеа уживам среќен сум,гледам концерт на Лејди Гага и кај и да е ќе почнувам да учам морам да загреам стол :tapp: :toe: секако не можам да излегувам ради ногава,барем да учам :drk:

Драгга ...

сакаш да ти плачам??? епа нема, не сум ја ко некои, нАли? Досадно ми е. А и уморна сум. А треба да седнам до 12 да му соберам на брат ми кафето. Ментална работа. Тоа ти е. Денес цел ден не се прибрав затоа не го видов :wub: :wub::wub::wub: Ама го мислам цел ден .. а и сите ме прашаа за него :pos2: Магде ми рече да се соблечам гола пред него за да ме примети :pos2::pos2::pos2: Ја сакам! :pipi:

Ииии такеее :smir::smir::smir::smir:

Дуња,

само што станав од спиење.....да да добро прочита, само што се разбудив. :pipi:
Ама спиење.....убајни.....

Петоков вечер изгледа ќе си го седам дома и ќе си преведувам за проектната :pipi:па да бе, барем нешто корисно ќе правам цела ноќ.

Дуња,

утре сум на забава, и тоа денска забава :nesvest: ама ќе биде јакоооооооо :vozbud:една луда персона ќе направи да биде лудо. Ја обожавам :back:

Ајт, си ја.

Kicky

Драга Кајгано
Ја само да те поздравам и да ти кажам повеќето членови од форумот да си се спуштат малце доле.
:toe:
:back:

Драга Кајгана
Само што се кристализирав од студ!
Љубим те у раздељак.Поздрав

Драга Шенка,

Роди ме мајко модератор, па фрли ме на Кајгана. :tapp: Should I call you Jesus, or should I call you Buddha?

Штотуку поминав една доста еманципирана вечер со странски туристи. Се чувствувам просветлено.

Леле Васко Ефтов, леле!
Цитирам: -Девојче, што знаеш ти за љубов на прв поглед на твои 19 години? Оди бе, прочитај некоја книга! :cuc::cuc:

Добра ноќ. Ја сакам Красулка и вака пред спиење си мислам на неа...:pipi:

Драгоева

толку од мене вечерва...и вапмирот мора да спие некад...
утре ке ти спамирам на теми не се секирај..
ајт..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom