Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
приметувате дека одкако Милан ке даде 1 гол,се претвара во некој друг Милан ? :nesum::vozbud:

Ne gi pustajte na novata tema "milanezite" t.e. pesimistite koi laeja deka nemate sansi za pobeda.

Abe ziti sve,a Inter koj igraci gi napravil?:pos2::pos2:Da be mu gi sobirat kantite na Real:Figo ,Samuel.:pos:

Цц, мора да се јави некој деген и да оди офтопик. Не зборував нит за Интер, нит за Киево, нит за Севиља. Коментирав меч Реал-Милан, каде што домашниов тим го сисна, ајт таму.

@Златкомакедонија тебе те пратам подолго време и ти си имаш некој проблем?
ТЕ БОЛИ ШО ВЕ ЕБАВМЕ?
ЗНАМ ДЕКА БОЛИ ДУШО МОЈА АЈ СИКТЕР СЕА

Интер - Динамо Киев 2-2 толку самко ќе ти кажам, ај сеа сиктер ако немаш ништо паметно да кажеш.

One, Two, Three, Four...

Јас не провоцирам со постовите ти си оној на кого честитките за победата му пречат. Провери дали има некој провокативен пост од некој фан на Интер. Сите ви честитаат а другите се заблагодаруваат за честитките. Иако сум фан и на Реал, дефинитивно беа надиграни, тука нема што да се додаде.

Поздрав до другите фанови на Милан и честитки уште еднаш, заслужено.

секоја чест заслужено ми се ииспуни срцето а и џебот ахахахах

Тука не провоцираше никој еве уше еднаш и фала на сите за честитките....

Искрени Честитки за победава. Знаев дека ова ке се случи,и минативе год. у групните фази од тимовите кој би можеле да ни бидат рамноправни го јадеме, не очекував и оваа али ај да не тупам... Уште еднаш Искрени честитки и ... се разбира се гледаме за 2 недели :)

прво со рома

сеа одлична игра со реал

браво Милан многу ме усреки и ми го продолжи животот

ова само докажува дека не се знае никој како ке изигра со милан
слаби екипи тепаат јаките губат па и слаби губат јаки тепаат

иначе вечерва со сите играчи задоволен освен роналдињо

имаше едно 15 загубени топки и Failed поминувања и шебања

Уште имам блага ерекција од прееска али ајде сеа озбилно. :)
Најтешка утакмица за анализирање, за секоја глупост што може да ја истресам однапред се извинувам :).Две скроз различки полувремиња, единствени двајца што задржаа констатно асална игра низ цели 90 минути беа Амброзини(маста на Кака) и Одо...да да Одо другари, не верував дека ќе дојде ден ова да го кажам ама феноменален беше, изгина во одбрана.
Голот на Пирло прво не верував дека влезе, мислев дека е до статива помина или нешто така, кога ја видов како шлајфува во мрежа дадов такво урлање шо уште немам глас. Роналдињо се оправи во играта силом прилике, виде дека сите поулавеа па заигра и он нешто. Пато не го коментирам, се што може кажано е за него.
Лошиот дел од оваа победа е тоа што ќе ја користат за алиби долго време и најверојатно зимово ќе нападнат со сте сили за....“Тони’’.
Замброта и Одо не се решенија за сезонава и тоа треба да е јасно, момент на инспирација на страна али не се тоа тие што можат да играат асална сезона.

zalosno za kaka,no i taka i mu trebe.od koga e otiden vo real nemam nisto videno od nego samo tuku se matka po terenot
aj uste ednas bravo so gi napleskavte milionite na perez

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom