Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Како верен навивач на Интер, ви симнувам капа за вечерва, секоја чест, навивав за вас за да го обелите образот на италјанскиот фудбал и тоа го направивте! Браво уште еднаш!

Некои не заслужуваат, али ај, осеќам потреба и спортски е да ви честитам за победата вечерва. Посебни честитки до Неше, Мак Тигар и интеристата Марли.

Јако, сиротите потрошија над 250 милиони, али пак се потврди мојата теза, пак ќе го сисаат, тоа е така додека не почнат да вадат свои играчи наместо платеници.

Уште еднаш, честитки и Форца Интер :)

само и јас да се надоврзам на честитките...браво за вечерашнава утакмица, заради вакви натпревари се сака МИЛАН со срце...а денеска ПАТО масовно на цело село Мадридско му го покажа :baeh:...поз до сите росоњери!!!

Некои не заслужуваат, али ај, осеќам потреба и спортски е да ви честитам за победата вечерва. Посебни честитки до Неше, Мак Тигар и интеристата Марли.

Јако, сиротите потрошија над 250 милиони, али пак се потврди мојата теза, пак ќе го сисаат, тоа е така додека не почнат да вадат свои играчи наместо платеници.

Уште еднаш, честитки и Форца Интер :)
Abe ziti sve,a Inter koj igraci gi napravil?:pos2::pos2:Da be mu gi sobirat kantite na Real:Figo ,Samuel.:pos:

И вие од цирих губите на реал тепате :kez: Арно е така треба :bravo:Само така на реал

OLE OLE OLE OLEEE PATO PATO!!!
ОВА МИ СЕ ДОПАЃА...
Немав време оваа недела да се вклучам на форумот не ли па да пишам нешто...
Морам да кажам дека ваква добра и возбудлива партија на Милан не сум гледал од 2007 година кога освоија ЛШ..
Оваа победа може многу да значи.Ме изненадија во секој случај...
ФОРЦА МИЛАН!

Како верен навивач на Интер, ви симнувам капа за вечерва, секоја чест, навивав за вас за да го обелите образот на италјанскиот фудбал и тоа го направивте! Браво уште еднаш!

hahaha
imam drugar isto navija za inter istoto mu go vikam!!
milan e gordosta na italija!!milan!!!!!
i toj a i ti vecerva konecno se uverivte u toa.milo mie.pozzz
rossoneri siamo noi!!!

колку си само глуп

Не е глуп така го напраиле :)

Инаку немам коментар за играта на Милан вечерва,полека се повампирува Зупче,Дида како и секад си месечари на гол,има “екстра“ одбрани...

Честито пак победа.

Интересно е што до полувреме постовите ви беа трагедија, сега сте на 7мо небо.

Тоа само покажува дека фудбалот се игра 90 минути, вие по грешката на Дида и играта на Реал од прво полувреме почнавте да го барате кривецот за поразот.

Милан си го обели образот а со вакви игри италјанските екипи далеку ке стигаат.

Лејј коа налетуваше КАКА..колку ми беше страв ама помина....глеам ја нема таа слобода ко во МИЛАН.....не е истиот веке и никад нема да биде...жалосно....

slavite rossoneri slavite niz cel svet!!!!
odamna smo nemale povod za vakvo slavje!!!
forza milan!!!
milan campione!!!
najgolem pozdrav do najosporuaniot...
...leonardo!!! mozebi i ima malku magija u nego! :vozbud::vozbud::vozbud:

Честито на победата нека вие:smir::helou:
Полека Роналдињо се враќа во старата форма,а пак Пато се прошетуваше низ одбраната на Реал..!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom