PES 6 Светско Првенство

јас ке играм сигурно...само моментално немам нет,треба да дојдат во понеделник да ми стават нет па ке ми требаат 2-3 дена да ја инсталритам играта и да го средам ПЦ-то....потврдувам дека сигурно играм :smir:

Slock92 и GaDzz3, следниот испад од ваша страна ќе биде санкциониран со привремен бан од темиве, а ако не се смирите ни тогаш, од форум.

За игра се работи побогу, не се залетувајте како мали дечишта да сте.

Епа Тони...Ние се собираме за да играме Светско за Пес како и што се забележува...Организираме, правиме табели уште од летоска...И на се тоа некој да дојде и кај се мачиме да собереме учесници уште со офтопици дека незнам таму кој ТУТОРИЈАЛ бил СР*ЊЕ или што уште...Само го опоменав да не оди со офтопици поготово не со такви зборови затоа што може да биде дисквалификуван... А овој, Бог знае од каде е почна да ми се праи JAMES BOND... и со милиони офтопици ја упропасти темава...може и моја грешка е што паднав на негово ниво само ти кажувам што и како беше работата... За игра се работи стварно ама ме изиритира тоа што се праеше дека ме знае нешо А У... уствари дечкото си нагаѓал...Се гледа од разговорите што и како течеше...

Поздрав Slock92

1.ManUtdChampions - England
2.RAUL-Norway
3.Slock - Argentina
4.Tetova-Holand
5.Milos_ManUtd - Spain
6.OrrCee - Brazil

ako se odrzi prvenstvoto

jas mislam deka tesko da se odrzi prvenstvoto kako sto stojat rabotite

1.ManUtdChampions - England
2.RAUL-Norway
3.Slock - Argentina
4.Tetova-Holand
5.Milos_ManUtd - Spain
6.OrrCee - Brazil
7.reddevil4ever - France

Дај те бре луге зошто дозволивте толку лесно да умре пес 6 .... лани беше стварно извонредно

Epa Beshe...ama igravme Letno vreme koga nemavme tolku obvrski... sea e djabe i da se lupneme od zemja nema da mozeme da napravime turnir i da se igra bez nervozi i sluzbeni utakmici... Ova ke moze po moe mislenje za vreme zimski raspust... ili vo najlos slucaj.. Naredno leto :S

Сметајте ме и мене за турниров, само во тек сум го средувам пачот, зш го форматирав комп. али ќе го средам. :wink::wink:

овој турнир ќе се одржи коа ке се соберат 16 души...затоа јас и реддевил4евер ќе праиме една офанзива да соберме 16 души,ако може и вие помагајте,прашувајте кои се заинтересирани да играат пак пес6,да ја оживееме играва...поздрав :smir:

8. Gogi-ManUtd - Portugal (ама не е сигурно, ќе ви кажам вечер, да пробам со некој, дали сеуште можам да играм) . :wink:

Дечки, ако е некој послободен пишете на профил или по ПП, да пробам со некој, да креирам/ или креира тој, да видам дали е се во ред со играта, дали може да се игра . :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom