PES 6 Светско Првенство

Не ми се верува дека ќе изиграме.:toe:

Abe dajte kolku sme tolku sme se sopbirame cel mesec a pocnuvame sekoja naredna nedela:(

Ќе видиме шо ќе биде..Сеа Форза е у Италија,па неможеме да играме..А и така и така се кладам дека 10% од натпреварите нема да се изиграт :)

Се пријавувам и јас само да најдам слободен тим и ке пишам со кој тим ке играм и во моментот го гледам туторијалот за д аиграм пес 6 онлине така да и јас ке играм и ке соберам уште колку ни фалат јас имам другари болни по пес 6 ке играме :vozbud:

Gadze-France и јас играм :helou:

Не играм сори сранје е објаснето на тој туторијал сранје тоа не е туториал тоа ти е чисто ладнокрвно сранје повекето постови се прашања што е ова што е она чисто странје... и линкот не работи на програмот SHIT!:nenene:

Се пријавувам и јас само да најдам слободен тим и ке пишам со кој тим ке играм и во моментот го гледам туторијалот за д аиграм пес 6 онлине така да и јас ке играм и ке соберам уште колку ни фалат јас имам другари болни по пес 6 ке играме :vozbud:

Gadze-France и јас играм :helou:

Не играм сори сранје е објаснето на тој туторијал сранје тоа не е туториал тоа ти е чисто ладнокрвно сранје повекето постови се прашања што е ова што е она чисто странје... и линкот не работи на програмот SHIT!:nenene:

Prvo pazi kako se izrazuvas!!!!!!!!!! A VTORO... Site go svatija osven ti...Pa sea vidi...

iiii Treto :) Svetskoto ke se igra samo da se vrati Forza od Italija...koga ke se vrati Forza ke pocneme so potvrda na ucestvoto i kolku sme tolku sme tie sto sme sigurni ke igrame :) Pozzz i don't worry za site sto sakaat da igraat SO SIGURNOST DA ZNAAT DEKA KE SE IZIGRA KUPOV...:salut:

Абе го сватив ама отпосле тој туториал што е после на 2-рата страна од дјманга а другиот оној што е првиот е за тој види погорниот пост и уште едно прашање до слок32 нема админи тука да ми кажат како да се однесувам нема правила да ги прочитам како да се однесувам па ти да ми кажеш како а ?

колку сме толку на 1 ноември почнуваме....поздрав !

Абе го сватив ама отпосле тој туториал што е после на 2-рата страна од дјманга а другиот оној што е првиот е за тој види погорниот пост и уште едно прашање до слок32 нема админи тука да ми кажат како да се однесувам нема правила да ги прочитам како да се однесувам па ти да ми кажеш како а ?

Ok jas nema da ti kazam kako da se odnesuvas...Ama mozam da ti kazam deka so sigurnost nema da igras na turnirov sto go organiziravme jas Forza i ManUtdChampions...Sepak koga sme organizatori sakame da ima nekoj red ovde!!!! a sega ako sakas napraj go tutorijalot...samo djabe...prijavi se na dr turnir...Ovde NE...Aj bidi mi pozdraven sega :salut:

Ajде можеме да почнеме со потврдувањето на учеството

1.ManUtdChampions - England

Копирајте ја листата и дополнете ја со вашиот ник..Секој нека ја пише репрезентацијата што ја избрал пред тоа..Некој ако се обиде да излаже(да земе појака репрезентација) ние ќе му дајме некоја ептен слаба....

2.RAUL-Norway
3.Slock

2.RAUL-Norway
3.Slock - Argentina
4.Tetova-Holand
5.Milos_ManUtd - Spain

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom