Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Me interesira nesto.
Dali nekoj znae kolklu e zlatoto vo Italija.
1 голд = 73.74 ITL
Fala.
Sakav da kupam licenca za prodazba na leb ,vidov deka nemaat mnogu ponudi i deka e lebot poskap ama sega gledam deka ne se isplaka.
Секоја чест за човекот, претплатено, гласано и коментирано и полека создаваме мала јака армија гледам сите на пат кон генерали за FM's уште далеку сме сите, инаку имам до сега 33110 / 75000 штета од 651 фајтови на нешто повеќе од пола пат сум до FM ама поголема штета правам сега.
Колку дена се чека за државјанство? Пред едно 5-6 дена пратив барање за индонезиско уште немам одговор. Знае некој?
Човекот е екс министер за одбрана на Русија, водач на Козаците
Ги повикувам сите Mакедонци во Русија и во другите држави да се приклучат на Russian Foreign Legion за да го издејствуваме она што го напиша MoredanKantose во својот весник
Me interesira nesto.
Dali nekoj znae kolklu e zlatoto vo Italija.
Колку дена се чека за државјанство? Пред едно 5-6 дена пратив барање за индонезиско уште немам одговор. Знае некој?
како да станиме дел од Russian Foreign Legion?
Туку сакав да предложам за размислување за наредните конгресменски избори. За да не се случи како минатиот пат тројца кандидирани а ниеден да не добие и е вака што се вика да "молат" за Индонезиско државјанство, што викате да има само 1 кандидат кој ќе го гласаат сите и така мислам со 50 гласови ќе имаме барем еден конгресмен, како Ален што беше навремето.
Е сега може ќе биде проблем кој да биде кандидатот дека секој сака да има конгресменски медал но тоа ќе биде на претседателот на партијата да одлучи и изменаџира и после нема љутиш.:wink:
Парламентарни избори има на 20ти, или 25ти? Сакам конгресменски медал да добијам, па... Убаво би било во Бугарија да има партија која ќе предлага наши кандидати за пратеничките/конгресменските места.
Сите (или барем повеќето) членови на партијата ќе може да си дозволат барем по една карта, а се надевам ќе има и такви кои патот ќе си го платат сами. Планот ми е секој од трите кандидати да даде по 3 злато, па јас со организацијата да купам поевтини карти (пр. од Романија - 0.19 злато наспроти 0.25 во Индонезија).. би излегле околу 15 карти по кандидат, а остатокот би го обезбедил јас како претседател на партијата од мои пари (до 3 злато/15 карти).
Изборите се на 25ти.. планирано е овој месец од нашата партија во Индонезија да има 3 кандидати. Во моментов едно место е земено, за второто има потенцијален кандидат, а третото е слободно.
Па.. Тон, ако си заинтересиран, твое е слободното место. Ако не си, пак кажи за некој друг да се пријави![]()
ако не е тајна, т.е. ако можеш,да ги кажеш кандидатите... подобро да знаеме, да не испадне после плачки и слично...:pos2:![]()
Па.. Тон, ако си заинтересиран, твое е слободното место. Ако не си, пак кажи за некој друг да се пријави![]()