Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
Го пријавив бугот и штотуку ми стигна порака дека го поправиле, сега можете да праќате обично тикети не на мејлот.

друже, и на мене истото ми стигна. они тебе ти поправиле да можеш да праќаш тикети, не на сите. Ако некој има проблем со праќање тикети пак треба да им пише на мејлот за да му средат.

исто и ја им пишав и за 1 ден ми поправија, претпоставувам истото се десило и кај тебе.

од паѓачкото мени избери citizen profile! а во празното поле ископирај линк до твојот профил и иди create signature и после сејв пикчр то десктоп!

Ај ако може да ми кажете како да одам во болница?! :nesum:

Ај ако може да ми кажете како да одам во болница?! :nesum:

My places-> Profile -> i klikni na imeto na region od drzavata vo koja se naogas! potoa hospital i heal i vo zavisnots so kolkav kvalitet e bolnicata tolku wellness ke dobies!

ova mozes damo dokolku denes si se borel

My places-> Profile -> i klikni na imeto na region od drzavata vo koja se naogas! potoa hospital i heal i vo zavisnots so kolkav kvalitet e bolnicata tolku wellness ke dobies!

ova mozes damo dokolku denes si se borel
Фала многу :)

П.С : Се преселив во Russia, Kaliningrad :)

Ај пак ми треба ваша помош :toe:
Како од HUF парите да ги префрлам во RUB?
money.jpg

Eve edno noobsko prasanje od mene.:kesa:
Kolku lebovi dnevno jade covekot ?:salut:

А може ли да ми кажете некоја добра македонска фирма каде може да се вработам, во моментов работам во некоја Вардар фоод исто македонска.
Ова ве прашувам зошто еден русин пријател, кога бев вработен во една друга фирма ми рече дека таа некаква си лажна за американци, така нешто не го разбрав нај нај. Ај ве молам кажете некоја добра.
ник: abrasev

Имам 5 gold да го променам ли за RUB?
јас сум лвл 6 и немам оружје ај кажете дали да купам и што оружје да купам.

А може ли да ми кажете некоја добра македонска фирма каде може да се вработам, во моментов работам во некоја Вардар фоод исто македонска.
Ова ве прашувам зошто еден русин пријател, кога бев вработен во една друга фирма ми рече дека таа некаква си лажна за американци, така нешто не го разбрав нај нај. Ај ве молам кажете некоја добра.
ник: abrasev

Имам 5 gold да го променам ли за RUB?
јас сум лвл 6 и немам оружје ај кажете дали да купам и што оружје да купам.

1. Нема врска во каква фирма работиш дали македонска или не. Сега може на некој што има фирма веќе ако му требаат работници да ти каже. :)
2. Чувај го голдот, промени го само ако ти требаат RUB.
3. Ако сакаш побрзо да креваш чинови купувај оружје, q1 е доволно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom