Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

• Креатор на темата Креатор на темата Toneh
  • Време на започнување Време на започнување
USA, Florida Change

Citizenship

Greece

е сеа како да сменам тоа Citizenship од грција..на нешто друго?:)

Треба да поднесеш барање за државјанство до земјата каде си преселен! Пиши кратко барање на англиски и би требало да ти одобрат!
Само незнам што бараш во Америка ние еМакедонците сме во друга коалиција така да од Америка оди во некоја неутрална држава па потоа во Русија или Индонезија каде што сме повеќето!

Aбе може ли да се направат повеќе од 1 акаунт на ИП адреса не бива нели...А може ли да се командат повеќе акаунти од 1 ИП адреса?!?!:drk:

Aбе може ли да се направат повеќе од 1 акаунт на ИП адреса не бива нели...А може ли да се командат повеќе акаунти од 1 ИП адреса?!?!:drk:

Не и не. Дозволен ти е само еден граѓански акаунт и колку сакаш организации (5 злато по организација).

Dojdov do 5 ti lvl, imam 42 wellness. Mozam li da se boram bez oruzja posto nemam nisto ??? Ili da kupam nesto pa da se boram ?

Dojdov do 5 ti lvl, imam 42 wellness. Mozam li da se boram bez oruzja posto nemam nisto ??? Ili da kupam nesto pa da se boram ?

Денеска (првиот ден) бори се само еднаш без оружје и излечи се, на почеток додека не дојдеш 4+ стрејнџ пожелно е без оружје да се бориш.

Немора да имаш оружје за да се бореш.
Со оружје повеќе штета само правеш,бори се вака и после лечи се во болница.

Abe ovie Indonezija slabo vojni nesto. Koj se sojuznici na Indonezija ???

Денеска (првиот ден) бори се само еднаш без оружје и излечи се, на почеток додека не дојдеш 4+ стрејнџ пожелно е без оружје да се бориш.

Зошто е пожелно без оружје ? :smir:

[/B]
Зошто е пожелно без оружје ? :smir:

Оти ептен малку штета правиш после кога ќе имаш 4+ или 5+ ќе имаш за секојдневно по 5 оружја да купуваш а сега ако купуваш потешко ќе ти биде за пари тогаш кога ќе можеш да правиш пример 50 штета ти ќе правиш 25, а сега правиш пример 15 а без оружје 7-8 затоа не ти се исплаќа сега.

Ај еве едно прашање...
Некој се регистрирал преку мојот реферал линк, ама откако се рег веќе не е логиран и не ја игра играва...
Дали ќе го одржам во живот ако му пратам 35 леба, додека не крене 6 лвл, и дали има некој пробано?

Ај еве едно прашање...
Некој се регистрирал преку мојот реферал линк, ама откако се рег веќе не е логиран и не ја игра играва...
Дали ќе го одржам во живот ако му пратам 35 леба, додека не крене 6 лвл, и дали има некој пробано?

да... мислам да, затоа што имав профитано некаде,во српски весник пишуваше... 95% сум сигурен...

Ај еве едно прашање...

И јас мислам да дека може така! Јас се заебав што не ги искористив тие имав над 40 души така! Иначе таа финта ја правеа Јагуарос и Че Греко им ги гледав пријателите имаат над 100-тина кој немаат ни аватар ниту тренирано а стигнале до 6-ти левел!

Ај еве едно прашање...

Може така јас сега почнав така имам 10-тина играчи кои само се регистрирале а не играат и им пратив првен по 20 леба после ќе им пратам уште кога ќе има место.
И јас мислам да дека може така! Јас се заебав што не ги искористив тие имав над 40 души така! Иначе таа финта ја правеа Јагуарос и Че Греко им ги гледав пријателите имаат над 100-тина кој немаат ни аватар ниту тренирано а стигнале до 6-ти левел!

Јас сигурно така пропуштив преку 150+ пријатели да им пратев сега ќе имав .. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom