Прашања околу eRepublik (проблеми, багови, итн.)

Член од
3 август 2009
Мислења
271
Поени од реакции
4
Го пријавив бугот и штотуку ми стигна порака дека го поправиле, сега можете да праќате обично тикети не на мејлот.
друже, и на мене истото ми стигна. они тебе ти поправиле да можеш да праќаш тикети, не на сите. Ако некој има проблем со праќање тикети пак треба да им пише на мејлот за да му средат.

исто и ја им пишав и за 1 ден ми поправија, претпоставувам истото се десило и кај тебе.

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Ај ако може да ми кажете како да одам во болница?! :nesum:

Ivan Makedonski

Самопрогласен патриот
Член од
19 август 2009
Мислења
290
Поени од реакции
19
Ај ако може да ми кажете како да одам во болница?! :nesum:
My places-> Profile -> i klikni na imeto na region od drzavata vo koja se naogas! potoa hospital i heal i vo zavisnots so kolkav kvalitet e bolnicata tolku wellness ke dobies!

ova mozes damo dokolku denes si se borel

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
My places-> Profile -> i klikni na imeto na region od drzavata vo koja se naogas! potoa hospital i heal i vo zavisnots so kolkav kvalitet e bolnicata tolku wellness ke dobies!

ova mozes damo dokolku denes si se borel
Фала многу :)

П.С : Се преселив во Russia, Kaliningrad :)

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Ај пак ми треба ваша помош :toe:
Како од HUF парите да ги префрлам во RUB?

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.767
Поени од реакции
30.621
Eve edno noobsko prasanje od mene.:kesa:
Kolku lebovi dnevno jade covekot ?:salut:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
А може ли да ми кажете некоја добра македонска фирма каде може да се вработам, во моментов работам во некоја Вардар фоод исто македонска.
Ова ве прашувам зошто еден русин пријател, кога бев вработен во една друга фирма ми рече дека таа некаква си лажна за американци, така нешто не го разбрав нај нај. Ај ве молам кажете некоја добра.
ник: abrasev

Имам 5 gold да го променам ли за RUB?
јас сум лвл 6 и немам оружје ај кажете дали да купам и што оружје да купам.

П

Паган-др

Гостин
А може ли да ми кажете некоја добра македонска фирма каде може да се вработам, во моментов работам во некоја Вардар фоод исто македонска.
Ова ве прашувам зошто еден русин пријател, кога бев вработен во една друга фирма ми рече дека таа некаква си лажна за американци, така нешто не го разбрав нај нај. Ај ве молам кажете некоја добра.
ник: abrasev

Имам 5 gold да го променам ли за RUB?
јас сум лвл 6 и немам оружје ај кажете дали да купам и што оружје да купам.
1. Нема врска во каква фирма работиш дали македонска или не. Сега може на некој што има фирма веќе ако му требаат работници да ти каже. :)
2. Чувај го голдот, промени го само ако ти требаат RUB.
3. Ако сакаш побрзо да креваш чинови купувај оружје, q1 е доволно.

Kajgana Shop

На врв Bottom