Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Убеден сум дека Њукасл ќе го јаде во Недела...епа веќе време е,и плус време е за одмазда.
Во секој случај Калу или Стариџ во прв тим обавезно,и МекЕкран прв тим..мора да се освежи екипата малце.

Шо се случува со Лампард?Нели требаше со Астон Вила да заигра?До кога ќе бидат повредени Лампард и Тери?

И јас мислам дека Њукасл ќе го јаде дебело у недела.

--- надополнето ---

36961877.jpg

:pos::pos:

Да се потсетиме малце на делото на Џон Галт ( го нема нешто у последно време )

:pos:

http://www.goal.com/en-gb/news/2896...-daniel-sturridge-looking-for-more-first-team
И треба.Боље од Анелка,исто рамниште со Калу.Зошто да не добие шанса.
Искрено мене ми се гледа многу позрел од лани.Влегува во шанси,брз е,продорен,ќе речам пак зошто да не.
Побрз можи да е, попродорен исто, се можи да е....само не е позрел.
Ама во секој случај, и јас би го стартувал пред Калу.

Шест фудбалери на Челзи се номинирани за Fifa/FifPro World XI 2010. Тери, Кол, Есиен, Лампард, Дрогба и Чех.

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2230096,00.html
Искрено, ај да не речам срамота, ама не гледам па ни шо е за фалење шо има 6-мина во вкупно 55. :toe:

Ова не ми личи ко на интервју со Анчелоти. Ако ме разбра шо барав де.

Моментално трета опција за Ешли Кол, по Жирков и Фереира. Како што им се дава шанса на младиве, на некој значаен натпревар Анчелоти попрво би го вратил Малуда да игра лев бек, отколку Холанѓанецов.
Точно.

Кажете дека сум будала, ама јас мислам на крај сепак ќе ја одбраниме титулата во Премиер ( со или без нови играчи во Јануари) само да ги издржиме овие неколку натпревари...
Нема потреба некој нешто да кажува, времето ќе ти кажи дека не си бил во право.

пс. Се надевам дека Јунајтед ќе дојдат непоразени на Стемфорд Бриџ, а ќе си одат со првиот пораз сезонава :icon_lol:
До тогаш, би требало да се вратат Лампард, Есиен и Тери.
Тие ќе останат непоразени цела премиерлигашка сезона. Едноставно, то е то.

Убеден сум дека Њукасл ќе го јаде во Недела...епа веќе време е,и плус време е за одмазда.
Во секој случај Калу или Стариџ во прв тим обавезно,и МекЕкран прв тим..мора да се освежи екипата малце.
Време за шо?

До кога ќе бидат повредени Лампард и Тери?
До финалето на ЛШ. Пошто секако сме веќе таму, нели, според тоа колку сме јаки.

[/COLOR]http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_6528978,00.html

Не одбиле за Пјаниќ,да им ебам мртвите.
Абе дај гледај учи то англискиот, ќе ти треба многу, не за друго. Не е одбиле, туку викаат дека нема никаков контакт од било кој друг клуб за него, а Скај шпекулира со Челзи и Интер. Сепак, мислам дека Скај баш и нема инсајдери во Челзи според то шо досега сум читал од нив, така да не верувам многу дека сме заинтересирани за него. Едно шо е скап за нас, ко прво.

Ако го ``испуштиме`` талентот Борини...добро би било овој да го земеме.
http://www.sport.co.uk/news/Football/47335/Premier_League_rivals_to_clash_for_coveted_wonderkid.aspx
:pos2:

Дечки што се дешава со Есиен, ке игра утре против Њукасл?

Дечки што се дешава со Есиен, ке игра утре против Њукасл?

Арен е Есиен.Нема никаква повреда..проблемот е тоа што има црвен картон.Уште 1 натпревар и ќе се врати.

Абе дај гледај учи то англискиот, ќе ти треба многу, не за друго. Не е одбиле, туку викаат дека нема никаков контакт од било кој друг клуб за него, а Скај шпекулира со Челзи и Интер. Сепак, мислам дека Скај баш и нема инсајдери во Челзи според то шо досега сум читал од нив, така да не верувам многу дека сме заинтересирани за него. Едно шо е скап за нас, ко прво.

:pos2:

Англискиот го знам совршено,само проблемот е тоа што јас не ни ги отворам статиите,само ги читам насловите и постирам.Ме мрзи да читам..не сањав дека за тоа се работи.

2007/08 и 2008/2009 кај Њукасл на гости имаме тепано 2-0...

2007/08 и 2008/2009 кај Њукасл на гости имаме тепано 2-0...

Абе не се оптеретувајте толку со оваа статистика! Никад не верувам дека тоа што имаме добра статистика против некој клуб ни гарантира успешен настап и на следниот натпревар или обратно, ако сме имале лоша статистика дека лошо ќе изиграме и на следниот натпревар!
Ваквите традиции и онака постојат да се рушат! А јас само се надевам дека Њукасл нема да го стори тоа!!!

--- надополнето ---

Ќе прајме муабет за ова, за жал.

Ма какви, тоа не се деси кога Јунајтед играше во најака форма пред неколку години, па сега ќе се деси! Не гледам шо е толку посебен овој Ман. Утд, за да биде непобедлив! Ако сакаш можеме да се кладиме во едно “зеленко’’ :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom