Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дрогба 100% добива место во 11 те заради ланската одлична сезона

http://chelseafc.mk/nova/index.php?...13-43&catid=54:2010-09-24-06-18-27&Itemid=114

Сме потпишале договор со Марибор...коа ќе искачаат некои таленти,ние први ќе им ги земаме.
Иначе горе наведените Иличич и тој другиот што играат во Палермо се добри фудбалери.Палермо го пратам бајги сезонава и можам да забележам дека заедно со Балѕарети и Пасторе се едни од подобрите играчи во Палермо.

http://chelseafc.mk/nova/index.php?...13-43&catid=54:2010-09-24-06-18-27&Itemid=114

Сме потпишале договор со Марибор...коа ќе искачаат некои таленти,ние први ќе им ги земаме.
Иначе горе наведените Иличич и тој другиот што играат во Палермо се добри фудбалери.Палермо го пратам бајги сезонава и можам да забележам дека заедно со Балѕарети и Пасторе се едни од подобрите играчи во Палермо.
Сега им текна кога пола Европа се лети по Иличич и Бачинич или како и да беше, можда еднаш у 10 години излагаат такви таленти во Марибор..тајм вил тел.
Мада и тие не ми оставаат кој знае какви импресии, просечковци.

Сега им текна кога пола Европа се лети по Иличич и Бачинич или како и да беше, можда еднаш у 10 години излагаат такви таленти во Марибор..тајм вил тел.
Мада и тие не ми оставаат кој знае какви импресии, просечковци.

Абе друже нели ти се откажа од Челзи!?
Или...

http://www.chelseafc.mk/nova/index....-27-53&catid=45:2010-05-03-12-29-12&Itemid=96

Е ова незнам баш дали е паметно... Детево е според мене најдобар од сите наши младинци и највеќе заслужува да игра! А освен тоа на лев бек го имаме само Ешли така да мора да имаме уште еден лев бек зошто кога тогаш Ешли ќе ни ’’рикне’’ на терен! А од друга страна си викам, и така дембелов не го игра, вака барем подобро ќе се ухода во Англискиов фудбал! Али се на се не сум за да се даде на позајмица, он треба да остане тука и да си добива појќе шанси кои и ги заслужува, е така најдобро ќе стекне искуство! Но се зависи од Анчелоти!!!

http://www.chelseafc.mk/nova/index....-27-53&catid=45:2010-05-03-12-29-12&Itemid=96

Е ова незнам баш дали е паметно... Детево е според мене најдобар од сите наши младинци и највеќе заслужува да игра! А освен тоа на лев бек го имаме само Ешли така да мора да имаме уште еден лев бек зошто кога тогаш Ешли ќе ни ’’рикне’’ на терен! А од друга страна си викам, и така дембелов не го игра, вака барем подобро ќе се ухода во Англискиов фудбал! Али се на се не сум за да се даде на позајмица, он треба да остане тука и да си добива појќе шанси кои и ги заслужува, е така најдобро ќе стекне искуство! Но се зависи од Анчелоти!!!

Моментално трета опција за Ешли Кол, по Жирков и Фереира. Како што им се дава шанса на младиве, на некој значаен натпревар Анчелоти попрво би го вратил Малуда да игра лев бек, отколку Холанѓанецов.

Кажете дека сум будала, ама јас мислам на крај сепак ќе ја одбраниме титулата во Премиер ( со или без нови играчи во Јануари) само да ги издржиме овие неколку натпревари...

Еден натпревар во ЛШ на младите, и одма ќе ни ги зимаат :)
Мислам дека никој нема да оди на позајмица. Немаме доволно измени, па и да останеме со уште помалку, а не верувам во јануари дека нешто многу ќе се засилуваме (ако воопшто планираат некое засилување). Агентот на Лукаку нели рече дека во јануари најверојатно ќе се решело се околу него. Јас верувам дека ќе дојде во Челзи.

Се откажав од пристрасно навивање за Челзи..сфати како сакаш:pipi:

Сега ти е сеедно дали ќе победат или ќе изгубат?

Иначе ако ги гледавте натпреварите против Бирмингхем и Жилина, според мене добра е играта, се создаваат многу шанси, само треба да се подобри реализацијата. Бирмингхем ни казнија една грешка во одбраната, и дојдоа до победа. Жилина неможеа да мрднат од своја половина во второ полувреме.
Има големо подобрување за разлика од играта против Сандерленд и Ливерпул, само треба да се поработи на тоа да се почнува уште од почеток со добро темпо, а не да чекаат да им дадат гол, па после да им текне дека треба да играат. Исто и реализацијата да се подобри, и нема да има проблеми против ниеден тим во ПЛ.

пс. Се надевам дека Јунајтед ќе дојдат непоразени на Стемфорд Бриџ, а ќе си одат со првиот пораз сезонава :icon_lol:
До тогаш, би требало да се вратат Лампард, Есиен и Тери.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom