Најубава жена во светот (со фотографии)

• Креатор на темата Креатор на темата streets_of_dublin
  • Време на започнување Време на започнување
Со оваа ве тепам сите... :)

Marilyn-Monroe-85.jpg

Еве уште една, колку да не е без ич:

DSCN3140.jpg

хехехе

Eve i ovie da ne gi zaboravite :wink:

salma02.jpg

Salma%20Hayek.jpg

Salma Hayek.

Full0069.jpg

Full0075.jpg

halle_berry_die_ano_119925a.jpg

Еј ја заборавивте Вујна!

Андроник, како ме забеа со таа бабата, гледам горе Хали Бери, се палам на Салма, и одеднаш вампир, кој нокаут :boks:

Абе прво на сликава се смееше, ама изгледа ко виде каква фаца си направил ти кога си ја видел... :mrgreen:

Андроник напиша:
Абе прво на сликава се смееше, ама изгледа ко виде каква фаца си направил ти кога си ја видел... :mrgreen:

:D :D :D ке да е тоа

ми требаше долго време пред да ти го сфатам постов. :D

Понекогаш сум тежок да се разберам, многу ми го кажале тоа. Ваљда дека брзам се наеднаш да ти кажам. :oops: Шо знам, понекогаш губам смисла.

Андроник напиша:
Понекогаш сум тежок да се разберам, многу ми го кажале тоа. Ваљда дека брзам се наеднаш да ти кажам. :oops:

и ја исто ама не ми го кажале тоа :D

Еве ви една која е сон на сите мажи [(замислете дека сте каучот) знаев една што можеше и правеше вака, лудило]:

perfect_spread.jpg

или

Кристел Кама:

KristelKama.jpg

или Моника Белучи, нели

monica_bellucci05.jpg

јес, јес, навистина е. Скоро како онаа првана што ја постирав или скоро како тебе.

Dobro sega ... za mene uste leb da jade i treba, ali ok e. :lol: :lol: :lol: :wink:

Ме умре бе Дивајн, едно две трчам у ќенеф.
Ме скина руката, сега на левица морам, а и ако таа ме скине, што ондак, давај ум.

E sto te umrev, ne stavam sliki denes ... ne seuste :lol: :lol: :lol: Olabavi se malce, koa ke pocnam pak sega ... tesko tebe :lol: :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom