Најубава жена во светот (со фотографии)

• Креатор на темата Креатор на темата streets_of_dublin
  • Време на започнување Време на започнување
Eve uste :P

jennifer-connelly-picture-07.jpg

jennifer_HQ_pose.jpg

Jennifer Connelly.

Па, јас мислам дека Цеца е сосема солидна за да биде во такво друштво, плус не е лошо да има барем некој претставник од балканските простори.

Ај, и да не е Цеца, би ја ставил тука познатата грчка водителка Елена Менегаки.
Еве некои сликчиња од неа, мада во живо е многу многу поубава, шармантна, неодолива, итн итн.

Мислам дека е доста.

Поздрав

Абе убава си е Цеца, ама тоа силиконите ја прават ептен понеубава - барем според мене. Инако која е таа Елена Манегаки ??? :?

Е добро, во право си за силиконите кај Цеца, можеби малце претера во последно време.

А, Елена Менегаки е една од најпознатите грчки водителки, работи во ТВ Ант1, и пред околу 3 години се омажи за грчки мултимилионер

:lol:

Доста е популарна таму, не знам да споредам со нас, нема тука таква јака фаца од таа област, во Грција ја доживуваат како божица. Нешто по популарноста е слично како со бугаринот Слави Трифонов, кој има многу јако шоу.

Мислам дека е доста за неа. Има и сестра, исто така популарна фаца, често пати е гостинка во нејзините емисии.

Грчката Лепа Брена.

StenmarC eve ti predizvik za "tvojata lepotica", pa da vidam sto ke kazes ... :wink:

image100.jpg

brooke_back.jpg

brooke_shields_021.jpg

brooke_shields_white_bra.jpg

Brooke Shields.
E znaci nemozam da i odoleam :lol: :lol: :P

Дивајн, абе полека, ми расплака мамата, од WC не можам да излезам лепи одлепи на тоа плочките им направив. Не ти е жал?

Kazi a? I jas da bev masko ke go pravev toa ... am sto da pravam vidi ja solza e! :shock:

Ova bese za da si go trgnis pametot od gore navedenite? Ti uspea i kaj mene, me zgadi :lol: :lol: :P

Мрш ма, што ти е тебе, супер е евојчето, немој сега да се караме.

Ma ke se karam sekako ... ti imas vkus? Ova devojce ti e za da go stavis na tema najubava zena? Osven ako ti e devojka pa da se karame ... inace prifati deka ne e za tuka :lol: :P

5.jpg

8.jpg

9.jpg

ima nekoja fatalna privlecnost i mene mi e najubava :fly1:

Lele mh mh mh mh ... sega ke stavam uste sliki pak! :P

pic4.jpg

pic9.jpg

pic3.jpg

bs25.jpg

bs16.jpg

4.jpg

brooke01.jpg

StenmarC, ne sakas da priznaes zatoa ne odgovaras? :lol: :P

А бе ај не какајте, Брук Шилдс, ма јаде, глупости.
Еве една исто така во категоријата со Брук Шилдс:

naked_fat_lady_laundry_mat.jpg

како и:

naked_drunk_chick_tiolet.jpg

додека навистина убава е оваа:

megryan13.jpg

и

image_14.jpg

како и:

1.jpg

а и

calista-flockhart-nude-01.jpg

доста ви е или сакате уште?

De gustibus et coloribus non disputantum!!!!

Kolku ja sakas ti Bruk Silds i sam ne si svesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo Meg Ryan i taa pettata...neznam koja e, drugive ... pak za da ne mislis na Bruk a? Ako ako, ke ti pomine :lol: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom