Најубава жена во светот (со фотографии)

• Креатор на темата Креатор на темата streets_of_dublin
  • Време на започнување Време на започнување
Ups zaboraviv najvaznoto da vi go kazam ... a ovaa am? C c c c :lol: :P

Liv_Tyler.jpg

StenmarC na so aludiras? Deka se drogira? Piela mnogu demek ... a moze i drugo ama so ima vrska ne ti seta po doma :lol: :wink:

Sakam, sakam, sakam da licam na nea :oops: :oops: :oops: :lol:

divine напиша:
StenmarC na so aludiras? Deka se drogira? Piela mnogu demek ... a moze i drugo ama so ima vrska ne ti seta po doma :lol: :wink:

Не .. не алудирам на ништо и не беше кажано во негативен контекст. Едноставно ме зачуди тој мал детаљ кој го приметив на повеќе слики. Помислив да не има некаква болест на очите штом и се толку често насолзени :? :? :? :?

Дали некој друг го има ова приметено ??? 8)

Jas nemav primeteno i uste baram ubavo da zabelezam ... moze i reagiraat taka na svetlina, i mene mi solzat i mi se crvenat taka na pojako svetlo ... mislam deka ne e bolest ... valjda ... deka ima svetli oci poosetliva e :lol: :lol: :P

Sosema se slagam so StenmarC, toa mozhete da go zabelezhite na skoro site sliki so Angelija Jolie. Mozhete da go zabelezhite i skoro vo site nejzini filmovi, na odredeni sceni koga ja pokazhuvaat od poblisku. Duri i koga treba da glumi deka e srekjna. :) Mislam deka nema vrska so svetlina, mislam deka ednostavno ima takvi ochi - ako ja vidite vo Looking to get out - kade shto e seushte detence, okolu sedum godinki, kje gi zabelezhite istite ochi, odnosno ochite vo ista sostojba - kako da plache:). Na interview-to so Barbara Walters, i samata kazha deka misli deka najseksi del od nejzinoto lice se ochite (unlike toa shto mnogu lugje mislat deka se toa usnite), i bash radi toa shto nikogash po niv ne mozhesh da prochitash kako vistinski se chuvstvuva.
:)
divine, eve ti ushte nekolku sliki od najseksi zhenata na svetot (spored mene, neli:)), za da mozhesh polesno da zabelezhish:)

angelinajolie384bi.jpg

e3229f9fea9ob.jpg

jolieangelinaphotoangelinajoli.jpg

angelinajolie07od.jpg

jolie0yv.jpg

ajwallpaper10lf.jpg

Ma jas premnogu ja sakam Angelina, ama deka mnogu sliki stavivte ne staviv i jas ... a inace poveke mi se svigaat ocite od ustata, bez ogled sto ne sum gi realizirala tolku :wink: Bas poradi nea ja sakam Charlize Theron ... prviot film so nea koga go gledav "Sweet November" si rekov zasto nekako mi e cudna Angelina? :lol: Mene barem mi se slicni ... sega ubavo gi razlikuvam i najubavi mi se! :P

Znaesh deka do nekade i imash pravo?:)
Nikogash ne sum zabelezhala do sea, ali da... Charlize Theron i Angelina Jolie mozhe da bidat slichni... Osobeno koga Charlize izgleda kako shto izgleda vo Sweet November...

Nego, eve deka divine ne stai slika od Jolie,
divine, ova e za tebe:)

post1110913593765xe.jpg

StenmarC напиша:
А сте приметиле дека на Анџелина Џоли најчесто и се насолзени очите, а понекогаш и крвави??? Јас сум го приметил тоа на многу слики (во живо не сум ја видел сеуште :P) како на пример на оваа што беше постирана од The`Bitch

или 5тата и 9тата слика од Џоли постирана од LisaRowe :? :? :? :? :? ЗОШТО И СЕ ТАКВИ?????

бејб такви и се.. и затоа е најбоља:)))
да не ставам и јас слики од нејзе доста имаат ставено.. Џоли е најубава 8)

Чекај да ве потсетам на една стара тетка која сеуште добро изгледа :wink:
sou5.jpg

michelle06.jpg

Или пак оваа дадичка :D

Sophie%20Marceau-31.jpg

Sophie%20Marceau-21.jpg

Lisa, mislis koga izgleda vaka ?

p1931.jpg

Slikava ti e za da ti vratam pozdrav ... inace mh mh kakva e ... ke me polezbejcite dostate sega :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Inace humanoid ... Misel Fajfer e bez konkurencija ... :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom