Поинакво двојно задоволство

• Креатор на темата Креатор на темата Dolphin
  • Време на започнување Време на започнување

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
за девојките: Дали некогаш сте пробале одеднаш и пенис и вибратор (дилдо) вагинално? (или за похрабрите и покинки, и 2 пениса).. За дечките, исто, дали тоа сте го пробале со некоја партнерка?

Зборам за истовремено, значи истовремено вагината исполнета и со пенис и со вибратор (или 2 пениса де)...

Знаеме дека вагината е доста растеглива, така да воздржете се од коментари дека тоа е невозможно...

Јас лично од искуство советувам на секоја девојка да си набави вибратор или дилдо и со партнерот да проба таква работа :icon_lol:

Никогаш не сум пробала вакво нешто и малку ми е несфатливо како е можно тоа, без разлика колку и да е растеглива вагината.

Се надевам дека и некој друг од форумов пробал, поточно се надевам дека некоја девојка доколку има вакво искуство дека ќе сака да ни каже околу тоа. Баш ме интересира.:raz:

јас сум оне он оне чоек... то шо имам мислам дека ми вреди, ако бара друго ми, штети на моето ЕГО..можи сум искомлексиран, неотворен кон такви видици ама то е то. вистината е та..

ако сака врска со дилдо ја кошта само батери, ако сака врска со колку мене шо че ме кошта се толку незе..

хипотетички
со ова мислам ако сакам ја со 2 жени, та да не се согласи, ја не би се согласил со дилдо....

ама пошо сум чоек на чоек играч, не сакам со 2 жени(не дека немам зборувано за со 2 ќени ),ми смета такви рабојче

Као ако е растеглива вагината, додека трпи нека се полни? Безвезе работа ... секако не сум пробала и не верувам дека ќе, од проста причина што ми е доволен сексот и таков каков што го имам.
@Форчн, и мене ме интересира да искоментира некоја девојка, да видам што е нејзиното задоволство во ова...:kafe:
@Влад, ми звучиш на некого и го поштовам твоето мислење...:wink:

Vlad II Draculea напиша:
јас сум оне он оне чоек... то шо имам мислам дека ми вреди, ако бара друго ми, штети на моето ЕГО..можи сум искомлексиран, неотворен кон такви видици ама то е то. вистината е та..

ако сака врска со дилдо ја кошта само батери, ако сака врска со колку мене шо че ме кошта се толку незе..

хипотетички
со ова мислам ако сакам ја со 2 жени, та да не се согласи, ја не би се согласил со дилдо....

ама пошо сум чоек на чоек играч, не сакам со 2 жени(не дека немам зборувано за со 2 ќени ),ми смета такви рабојче

абе да за тоа си до некаде во право само разликата е во тоа што кој како го сфаќа тоа, и како се поставени работите во врската

Појаснување:

Нормално темата е отворена за девојките што имаат редовен секс, тие што немале секс одамна, а што не употребуваат ни вибратор меѓувремено не само што нема да можат да изведат вакво нешто, туку на нив и 2 прста да им кажеш многу ќе им изгледаат..

Али кој како си ја наредил, де...

Bacillus gagous напиша:
абе да за тоа си до некаде во право само разликата е во тоа што кој како го сфаќа тоа, и како се поставени работите во врската
па така е бацилиус... секој со своето мислење и искуство.. дур бев пилиштар абе то филмој за со 100 жени, ама после први пут некако ко да ми се мени мислењето..
иначе секој со свое мислење..

дивне, на кого ти звучам, ??

Dolphin напиша:
Јас лично од искуство советувам на секоја девојка да си набави вибратор или дилдо и со партнерот да проба таква работа :icon_lol:
Не ме изненадува... Ти текнува на мобилниот телефон?

Иначе, можно е ова со дилдо и пенис во исто време. Ама ако пенисот ти е ко кутиче од Orbit Winterfresh. Може и ако располагаш со прилично задоволителна големина, ама незнам колку би било пријатно и за двајцата...

И има ли барем „з“ од задоволство во ова?

според мене многу глупава работа. Ако некоја има потреба од вибратор за време на на сексот, јас мислам дека е подобро воопшто да нема секс со тој човек.Но како и да е секој си одлучува за себе.ако така им одговара нека си продолжат така. Лично јас сум против!
П.С. Не е битна големината , битна е техниката:)

EvA`` напиша:
според мене многу глупава работа. Ако некоја има потреба од вибратор за време на на сексот, јас мислам дека е подобро воопшто да нема секс со тој човек.Но како и да е секој си одлучува за себе.ако така им одговара нека си продолжат така. Лично јас сум против!
П.С. Не е битна големината , битна е техниката:)

Целосно се сложувам со тебе.Кога имам секс со некого би сакала да успее само тој со својата техника да ме задоволи а не да има плус ствари од страна.Тоа го прави него според мене лош љубовник.

Елената напиша:
Целосно се сложувам со тебе.Кога имам секс со некого би сакала да успее само тој со својата техника да ме задоволи а не да има плус ствари од страна.Тоа го прави него според мене лош љубовник.

A sto pravime ako zenata posaka poveke. Ne deka se slozuvam so toa da bidem na isto mesto so nekoj silikon ili sto znam, ama iskreno ima "nekoi" zeni koj sakat istovremeno da imaat dve polni dupki pa se zadovoluvaat vo ednata so pomagalo.

UnMistakable напиша:
A sto pravime ako zenata posaka poveke. Ne deka se slozuvam so toa da bidem na isto mesto so nekoj silikon ili sto znam, ama iskreno ima "nekoi" zeni koj sakat istovremeno da imaat dve polni dupki pa se zadovoluvaat vo ednata so pomagalo.
Да, ама ти не си ја прочитал темата од почеток. Не станува збор за задволување на две места во исто време (тоа е ок :icon_lol:), туку за задоволување во истото место со две работи (тоа не е).

Acid напиша:
Не станува збор за задволување на две места во исто време (тоа е ок :icon_lol:), туку за задоволување во истото место со две работи (тоа не е).
Сејс ху? Се' додека е задоволување и уживкање во прашање, не две, двеста работи се во ред. Се' е во ред. Лепо ко воли.
И пуштите го Делфинчо да размишља на големо.

Acid напиша:
Да, ама ти не си ја прочитал темата од почеток. Не станува збор за задволување на две места во исто време (тоа е ок :icon_lol:), туку за задоволување во истото место со две работи (тоа не е).

sorry, my mistake :P... se soglasuvam so tvoeto mislenje.

Dolphin напиша:
Појаснување:

Нормално темата е отворена за девојките што имаат редовен секс, тие што немале секс одамна, а што не употребуваат ни вибратор меѓувремено не само што нема да можат да изведат вакво нешто, туку на нив и 2 прста да им кажеш многу ќе им изгледаат..

Али кој како си ја наредил, де...

Аха ... значи ти имаш редовно секс па сега според одговорите да видиме кој ти парира?:icon_lol:
Е па грев сум во тој случај, ем редовен секс ем не ми треба ништо фазла ... башка и вибратор не сум стигнала да побарам ... ограничена сум милион, лошо ... ај затоа да не коментирам повеќе колку ми нема смисла таа ситуација за да не ве смеам:icon_lol:

@Влад ... ќе ти кажам друг пат:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom