Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Дали има некој начин на мсн да бидеш онлајн за кои сакаш ти контакти т.е за поедини контакти?

Дали има некој начин на мсн да бидеш онлајн за кои сакаш ти контакти т.е за поедини контакти?

можеш, блокирај ги сите шо не сакаш да те гледаат онлајн, кога сакаш ќе ги одблокираш

Некој друг начин со некоја пот програма некој плаг ин?
Па ако користиш најновото мсн тие што сакаш да те гледаат како онлајн ќе ги ставиш во една група а другите во друга и имаш опција за секоја група да си со различен статус.Пр за групата "Пријатели" да си онлајн а за другите групи апп. офлајн, бизи итн.

Ми излегува овој проблем на мсн-то
your contact list is not avaible right now please try later
Други мсн се пуштаат од кај мене, и мојот меил се пушта преку еbuddy и на други мсн, кај мене несака..
Го форматирав пц-то пак е исто, кај другари на мсн се пуштам, кај мене не сака, а други мсн-а се палат.
Решение? Некој?
Фала.

Има начин ако е спуштиш новата 2011 верзија али, работи само на Windows 7

Подобар е новиов месенџер?
Ако може некој слики да прати како изгледа, фала лепо.

Луѓе вака:
кога го рестартирав компјутерот, не сакаше да флезам на мсн, пишеше дека или ЕМАИЛОТ ми е грешка или пасвордот.
инаку, јас си го занев пасвордот и нејќаше да се логире.
отидов "Forgot your Password" пишав таму емаил, али ништо.
И сеа од hotmail.com можам да си пишам со луге, али се разбира не сакам од таму:))
па 90% сум сигурен дека ми е хакнат.
па има ли некаков начин контактите да ги зачувам, и после да си направам нов е-маил и да си ги префрлам??
еве ви слика::
dddd1291491316.jpg

Луѓе...па воа мсн во 2011 колку е нај грдо..па тоа е претеризам...него воа ме занима, кај е опцијата да си сменам име и боја на фонд..( ја глеам вака опцијата за име али нејке нешо...ко блондирана ми стои)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom