Live Messenger проблеми, прашања и совети

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Дали има некој начин на мсн да бидеш онлајн за кои сакаш ти контакти т.е за поедини контакти?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Дали има некој начин на мсн да бидеш онлајн за кои сакаш ти контакти т.е за поедини контакти?
можеш, блокирај ги сите шо не сакаш да те гледаат онлајн, кога сакаш ќе ги одблокираш

M

Mr.InF3ction

Гостин
Некој друг начин со некоја пот програма некој плаг ин?
Па ако користиш најновото мсн тие што сакаш да те гледаат како онлајн ќе ги ставиш во една група а другите во друга и имаш опција за секоја група да си со различен статус.Пр за групата "Пријатели" да си онлајн а за другите групи апп. офлајн, бизи итн.

A

Auditore

Гостин
Ми излегува овој проблем на мсн-то
your contact list is not avaible right now please try later
Други мсн се пуштаат од кај мене, и мојот меил се пушта преку еbuddy и на други мсн, кај мене несака..
Го форматирав пц-то пак е исто, кај другари на мсн се пуштам, кај мене не сака, а други мсн-а се палат.
Решение? Некој?
Фала.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Има начин ако е спуштиш новата 2011 верзија али, работи само на Windows 7

A

Auditore

Гостин
Подобар е новиов месенџер?
Ако може некој слики да прати како изгледа, фала лепо.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Луѓе вака:
кога го рестартирав компјутерот, не сакаше да флезам на мсн, пишеше дека или ЕМАИЛОТ ми е грешка или пасвордот.
инаку, јас си го занев пасвордот и нејќаше да се логире.
отидов "Forgot your Password" пишав таму емаил, али ништо.
И сеа од hotmail.com можам да си пишам со луге, али се разбира не сакам од таму:))
па 90% сум сигурен дека ми е хакнат.
па има ли некаков начин контактите да ги зачувам, и после да си направам нов е-маил и да си ги префрлам??
еве ви слика::
dddd1291491316.jpg

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Луѓе...па воа мсн во 2011 колку е нај грдо..па тоа е претеризам...него воа ме занима, кај е опцијата да си сменам име и боја на фонд..( ја глеам вака опцијата за име али нејке нешо...ко блондирана ми стои)

Kajgana Shop

На врв Bottom