можеш, блокирај ги сите шо не сакаш да те гледаат онлајн, кога сакаш ќе ги одблокирашДали има некој начин на мсн да бидеш онлајн за кои сакаш ти контакти т.е за поедини контакти?
Некој друг начин со некоја пот програма некој плаг ин?можеш, блокирај ги сите шо не сакаш да те гледаат онлајн, кога сакаш ќе ги одблокираш
Па ако користиш најновото мсн тие што сакаш да те гледаат како онлајн ќе ги ставиш во една група а другите во друга и имаш опција за секоја група да си со различен статус.Пр за групата "Пријатели" да си онлајн а за другите групи апп. офлајн, бизи итн.Некој друг начин со некоја пот програма некој плаг ин?
Го форматирав пц-то пак е исто, кај другари на мсн се пуштам, кај мене не сака, а други мсн-а се палат.Ми излегува овој проблем на мсн-то
your contact list is not avaible right now please try later
Други мсн се пуштаат од кај мене, и мојот меил се пушта преку еbuddy и на други мсн, кај мене несака..
Има начин ако е спуштиш новата 2011 верзија али, работи само на Windows 7Дали има некој начин на мсн да бидеш онлајн за кои сакаш ти контакти т.е за поедини контакти?
А како тоа? може ли да ми објасниш ке ја ставам новата верзија 2011?Има начин ако е спуштиш новата 2011 верзија али, работи само на Windows 7
Имаш ли Windows 7?А како тоа? може ли да ми објасниш ке ја ставам новата верзија 2011?
Да имам...Имаш ли Windows 7?
Работи и на VistaИма начин ако е спуштиш новата 2011 верзија али, работи само на Windows 7
Пробај со ова.Дали за новиов месинџер има Messenger Plus ! Live ??