Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Значи, како и на другиве погоре, и мене ми барат ново мсн, адптејт не можам да напрам, незнам зш, и се решив да го избришам "старото" мсн, ама не можам, ми јавјат error 2356. Чаре?

Anyone? :jaj:

Отиде 8.5... -.-

Абе уште вчера читам некои пишуваа дека не можело веќе да се користи 8.5, али еве јас уште го користам, и не ми бара никаков апдејт, за 9. Иначе БЕТА верзијата ја користам, па можеби до тоа ќе да е. :toe:

Um... шо знам... јас имав 8.5, последната верзија пред најновиов.. :) а сеа морам со овој новиов -.- а најтапа е! :(

пс. ти ваљда имаш 8.1 тој пред 8.5 :toe:

Um... шо знам... јас имав 8.5, последната верзија пред најновиов.. :) а сеа морам со овој новиов -.- а најтапа е! :(

И мене на почетокот ми беше тапа, сега не би го менувал ни за пари :smir:

Го имам јас користено.. едно 4-5 месеци.. па го сменив со 8.5... па еве сеа пак.. ТАПА Е!

Мајкрософт треба да се стрелаат. :helou: Не може да се користи ниедна постара верзија. Новава е BULL$IT!!!

Been there, done that!

И вчера пробав со таа програма, и денес си викам ај ке пробам случајно дан се избришит, можда пред 3 сати го стартовав програмчето, еве уште ми стој прозорецот кај шо пишит "This may take a few minutes"
Друго чаре? :jaj:

Ne mi e jasno so e forava so ova samo najnovata verzia da se koristi :/ diva liga ... najmn go mrazam ovoj... izvinete na fontov neso zaebano mi e

немам ни еден мсн во комп и ко ке пробам да инсталирам 8.5 неможи да се инсталира ми вели сум имал понова верзија во комп да ја избришам неа и после пак да пробам....а немам никаква верзија ни стара ни нова.. се е избришано....чаре знај некој:nesum:

Е више живци изгубив сама трудејќи се :uvo:

Не можам никако да влезам на мсн ми вика contact list is not avaliable now, please try again later. Или error code 80072efd

Некој да не знае што може да му е? :( Бев уклучена, исклучи во еден момент и после веќе цело време ова ми го покажува :/

Е више живци изгубив сама трудејќи се :uvo:

Не можам никако да влезам на мсн ми вика contact list is not avaliable now, please try again later. Или error code 80072efd

Некој да не знае што може да му е? :( Бев уклучена, исклучи во еден момент и после веќе цело време ова ми го покажува :/

Која верзија ја имаш?
Друг да се логира истото ли му се сличува?
Си се логирала ли од друг компјутер? Истото ли ти се случува?

Која верзија ја имаш?
Друг да се логира истото ли му се сличува?
Си се логирала ли од друг компјутер? Истото ли ти се случува?

Од друг се уклучуваше, верзијата изгледа најновата му е.
Успеав да го средам, се живо испробав од совети по нет, па го вратив во живот.

Фала во секој случај :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom