Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Прашав и никој не ми одговори. Error 2356 шо значит? Две недели веќе не можам да инсталирам нов мсн, зш при бришењето на стариот ми се јавуват овај ерор!
Па земи избриши го со Zap Messenger потоа земи исчисти регистри ово оно со CCleaner па пробај да инсталираш:helou:Error 2356

Error Code 8e5e0211 ми покажува и не ме уклучува ?

Error Code 8e5e0211 ми покажува и не ме уклучува ?
The fix for the error is for you to hit start -> run (or just use that box you get after hitting start in Vista). Then type in %appdata%\microsoft and hit enter. Look for a folder called MSN Messenger, and delete it. You might have to restart your comp then, but it should work afterwards. Hope this fixes your problem.

на нашки...start->run->%appdata%\microsoft->најди го MSN Messenger фолдерот и избриши го.

Error code: 8e5e0408

Чаре за ова, ми вика сервисот е привремено недостапен.

све океј и сеа однеднаш као МСН + да не ми работи..немам бои на мсн-от то ест кодовите се глеаат онака дугачки имиња наместо у боја да е све.. чаре?

Зошто морам да ја користам најновата верзија на мсн? Бев навикнат на 8.5 ама од пред една недела вика дека мора да ја инсталирам најновата верзија. Дали постои начин да се вратам на 8.5?

Зошто морам да ја користам најновата верзија на мсн? Бев навикнат на 8.5 ама од пред една недела вика дека мора да ја инсталирам најновата верзија. Дали постои начин да се вратам на 8.5?

Тешко беше?

Џабе кога мора да ја има најновата верзијА :)
Нема врска, инсталирај си ја оваа, никој не може да ти забрани. Инсталирање на најновата верзија е опција, но не и единствена. Сигурен сум.

Сигурен сум.

Don`t be sure :)

Зашто мајкрософт се педери. :\
Сакал неќел таа ќе ја користиш :) Или ако ептен ја мразиш 9ката ондак вози на Meebo, Ebaddy или aMSN :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom