Live Messenger проблеми, прашања и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
проблем ми е што не можам никаков мсн да користам, ни стар ни нов :)
а инаку со тоа пробав да го избришам стариот и ми покажува дека не може, па така го избришав преку додавање/бришење програми. После тоа пробав да го симнав новиот и пак ми покажува дека таа програма не може да се симне и ми покажува ерор msi_check: 0x80280002... ???

треба да инсталираш net framework 3.1 па за не ти казува ерор ке го симнеш од тука
http://www.microsoft.com/downloads/...FC-5F56-4A38-B838-DE776FD4138C&displaylang=en

фала на помошта ама StatusQuo ми кажа и успеав да го средим :) позз :smir:

Vaka decki. Iam eden problem. Go downloadirav Windows Live messenger 2009. Go instalirav.Ne mozam da se logiram so mojot hotmail, ID.Mozam da se logiram samo so mojot live iD. Barav na internet nikade ne mozev da najdam nekvkvo resenie za ova.Pa ako moze nekoj ovdeka, ako znae sto e problemot neka mi pisi. Pozdrav i blgodaram odnapred.:smir:

Како се прави ова на пример кога пишувам со некој да можам да пишувам во негово име од кај мене?:vozbud:

Чепкам низ компјутер и гледам фолдер огромен...

C:\Documents and Settings\your_username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

И тука полно фолдери со безвезе имиња во кои не се појавува ништо а секој "тежи" доста мегабајти...

Знам дека е поврзано со контактите на мсн што ги имам (dooh) но што ке се случи на пример ако "случајно" ги избирашам овие фолдери?

C:\Documents and Settings\your_username\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\

И тука полно фолдери со безвезе имиња во кои не се појавува ништо а секој "тежи" доста мегабајти...

Знам дека е поврзано со контактите на мсн што ги имам (dooh) но што ке се случи на пример ако "случајно" ги избирашам овие фолдери?

Јас еднаш го делитнав тој фолдер и ништо не се деси кај мене,тие податоци се од чатот мислам,што си пишувал со други...

Како се прави ова на пример кога пишувам со некој да можам да пишувам во негово име од кај мене?:vozbud:
Windows Дискавери така нешто :smir:
коа ке симнеш и инсталирап пиши пример вака:
!imitate <tekst>

ај ако може да ми кажете шо да си зеам сеа да си симнам..у смисол шо комбинација ми е најбоље...и стајте линкои....нба пр за најновиот мсн и дискавер 2 и такодаље...

Ништо не е страшно тоа.Ако некогаш ти даде ерор мсн-то избриши го кој фолдер.

Ми бараше да го инсталирам новиот мсн го инсталирав. Сега кога ми пишува некој ми излегува Need Flash Player newest version. Ја слегнав најновата верзија на Флешот и инсталирав(manual). Рестарт и ком и мсн .. и пак исто ми покажува. Кога одам на тоа Install ми ја отвара оваа страница
http://help.live.com/help.aspx?mkt=en-us&project=WL_Messengerv9

Ај некој нека помогне ако може оти ме накурчи мснто пред легнување. Да нема нешто врска позадината или мсн плус и такви ствари?

2popqvn.jpg

го инсталирав новиот messenger и сега неможам да го стартувам зошто појавува цело време ерор. го преинсталирав сто пати и пак нејќе. знае некој како да ми го реши проблемов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom