Само стискај NEXT.Ако може некој да ми помогне. Не може да се инсталира новиот Live Messenger. :se_ molam
Тоа знам. Кога дојде до 90% и покаже некој ерор. Тражев информации за тој ерор ама не успеав да го направам.Само стискај NEXT.
Епа логично, за да ти помогне некој, треба да му го кажеш ПРОБЛЕМОТ (во случајов, кој ерор ти јавува)Тоа знам. Кога дојде до 90% и покаже некој ерор. Тражев информации за тој ерор ама не успеав да го направам.
Еве ти го еророт 0x80004004Епа логично, за да ти помогне некој, треба да му го кажеш ПРОБЛЕМОТ (во случајов, кој ерор ти јавува)
Симни го ова, инсталирај го, пушти го и поправи ги грешките што ќе ги најде.Еве ти го еророт 0x80004004
Ти да не си на hi5 уште?Јас пред малку ја инсталирав новата верзија на Виндоус Лајв Месинџерот.
Жива глупост.
Ништо не ми се допаѓа, изгледот е тотално изменет!
Прозорчињата за чет само личат нешто на претходникот.
Интегриран е нивниот сервис од страната, нешто претпоставувам одат накај твитер!
Нешто што највеќе ме изнервира, додека си апиар офлајн не можеш да пишуваш со никој, се додека не избереш една од двете опции.
Биди онлајн само за овој контакт и биди онлајн за сите. Зошто го направиле ова вака, сложено да кажам навистина не ми е јасно!
ПОМОШ некојдва дена пробувам да инсталирам новото мсн незз ни јас колку пати го избрисав со све пробав и пак ова ми се покажува
Pomos nekoj za noviot msn za XP, ne se intsalira.:nesum:
Знам што мислиш, не е магија. Само стиснав копчето за претходната страна.Новото мсн не работи на Windows XP , само на Vista И Windows 7
Неможе да се инсталира на XP, само на Vista SP2 и Windows 7.Pomos nekoj za noviot msn za XP, ne se intsalira.:nesum:
А да кликнеш Show details, и тоа кодот да гугллаш пр wlm error code xxxxxxxxxxxx и да бараш решение. Ако не пиши тука кој еррор е и ќе ти помогне некојКога се сакам да се логирам ми излага ова :
Помош ?