StormAngel напиша:Нели е забрането да се гледа од оние под 18?
Тц тц тц, во што ли се претвори светов?
Аххх ебати сексуалната револуција.
оправдано е за мене.. јас тешко паѓам под влијанија :kajg:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
StormAngel напиша:Нели е забрането да се гледа од оние под 18?
Тц тц тц, во што ли се претвори светов?
Аххх ебати сексуалната револуција.
Eko1 напиша:Клипчињата се глупи.... нема ништо посебно во нив.... иначе дечките се од Струга не од Охрид.... а девојката не знам пошто не ги имам видено сите клипчиња... тоа што гледав нејзиното лице не можев да го видам.... само се спомнува името Наташа.![]()
Гижо напиша:а можеби намерата им е да ја оцрнат таа наташаа они да се напраат фраери
затоа што никој неможе да ја види во фаца за да каже дека е она
Ne be i Dule Savic go spomenuvaatНапишано од Eko1
Клипчињата се глупи.... нема ништо посебно во нив.... иначе дечките се од Струга не од Охрид.... а девојката не знам пошто не ги имам видено сите клипчиња... тоа што гледав нејзиното лице не можев да го видам.... само се спомнува името Наташа.![]()
Garfield напиша:Ne be i Dule Savic go spomenuvaat![]()
Eko1 напиша:Стружани оддамна се докажани како Стружани.... во самиот клип можете да слушнете некои автентични струшки жаргони.... а плус има поезија и рима во дијалозите
![]()
- Welcome to Struga the city of poetry :je:
schtranga напиша:pa neli rekao deka deckite od Skopje bile
Андроник напиша:Princ го виде нека ви каже како му се бендиса.
Исто јас сакав да му го покажам на Carlito Brigante ама изгледа замина набрзина.
За останатите снаоѓајте се фаќајте врски![]()
E fala mnogu za klipot.ILIR THE GREAT напиша:Е не бев тука, сега му го испратив на сите што го побараја...ама сите го имат видено до сега ...