Видео: Групен секс со келнерка во Охрид :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ptolomej
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
StormAngel напиша:
Нели е забрането да се гледа од оние под 18?
Тц тц тц, во што ли се претвори светов?:)
Аххх ебати сексуалната револуција.

оправдано е за мене.. јас тешко паѓам под влијанија :kajg:

Eko1 напиша:
Клипчињата се глупи.... нема ништо посебно во нив.... иначе дечките се од Струга не од Охрид.... а девојката не знам пошто не ги имам видено сите клипчиња... тоа што гледав нејзиното лице не можев да го видам.... само се спомнува името Наташа. :icon_lol:

а можеби намерата им е да ја оцрнат таа наташа :) а они да се напраат фраери :) затоа што никој неможе да ја види во фаца за да каже дека е она

Ми го дадоа, го видов, се разочарав, обичен генг-бенг со лоу-рез слика. Ќе си останам јас на Прајват и на Вивид.

Гижо напиша:
а можеби намерата им е да ја оцрнат таа наташа :) а они да се напраат фраери :) затоа што никој неможе да ја види во фаца за да каже дека е она
Напишано од Eko1
Клипчињата се глупи.... нема ништо посебно во нив.... иначе дечките се од Струга не од Охрид.... а девојката не знам пошто не ги имам видено сите клипчиња... тоа што гледав нејзиното лице не можев да го видам.... само се спомнува името Наташа. :icon_lol:
Ne be i Dule Savic go spomenuvaat :):):)

koj rece deka devojkata znaela deka ja snimaat ?? ja mislam deka ne znae , taa e tolku koncentrirana vo rabotata sto ni gleda ni slusa :smeshko:

Garfield напиша:
Ne be i Dule Savic go spomenuvaat :):):)

Стружани оддамна се докажани како Стружани :icon_lol: .... во самиот клип можете да слушнете некои автентични струшки жаргони.... а плус има поезија и рима во дијалозите :icon_lol:

- Welcome to Struga the city of poetry :je:

Eko1 напиша:
Стружани оддамна се докажани како Стружани :icon_lol: .... во самиот клип можете да слушнете некои автентични струшки жаргони.... а плус има поезија и рима во дијалозите :icon_lol:

- Welcome to Struga the city of poetry :je:

pa neli rekao deka deckite od Skopje bile

schtranga напиша:
pa neli rekao deka deckite od Skopje bile

Не не.... од Струга се.... :icon_lol: (потврдена информација од извори блиски до владата и реката Црн Дрим :wink: )

Андроник напиша:
Princ го виде нека ви каже како му се бендиса.

Исто јас сакав да му го покажам на Carlito Brigante ама изгледа замина набрзина.

За останатите снаоѓајте се фаќајте врски :)

abe porka ko porka. nego onoj azganot na trosedot sto sedese, solenka gmecese? btw, natasha sakaT grubo!

Е не бев тука, сега му го испратив на сите што го побараја...ама сите го имат видено до сега ...

Во меѓувреме најди други вакви хумори и праќај чат пат:icon_lol::icon_lol:

Gledav, nisto osobeno, samo edniot tip toj od strana sto sam si **** mislam deka go znam:)
Yes da ne se gleda ubavo ama mislam deka go znam:icon_lol:

ILIR THE GREAT напиша:
Е не бев тука, сега му го испратив на сите што го побараја...ама сите го имат видено до сега ...
E fala mnogu za klipot.

Ај пуштете ПП и на мене да го глеам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom